2777
2789
نه عزیزم اگه بودم صبر نمیکردم چون خانوادش از الان دارن سو استفاده میکنن.دو فردای دیگه هم میگن ترشیده ...

خانوادش منو میشناسن..حتی یبارم که مادرم با مادرش حرف زد گفت اگ دختر منو نمیخواین بگین من دخترمو جایی نمیفرستم ک نخوانش..ولی مادرش گفت از دختر تو بهتر کجا پیدا میشه برای پسرم

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
خود داداشش چرا به فکر برادر کوچکترش نیس چرا طرفداری نمیکنه ازش

چرا بهشون گفت که برین اینارو عقد کنین من کاری ندارم ولی نتیجه ای نداشت

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خیلی تحت فشارم..از طرف فامیل..اشنا هر کی میبینه منو هی میپرسه چی شد پس..حرف مردم و بی خیالی خانو ...

خوب عزیزم حقیقتو بگو بگو منتظریم برادربزرگش ازدواج کنه سی کن یه جاریم پیدا کنی خخخ اگه دوسشداری مشکل باهم ندارید پس پاش بمون 

خوب اونو چرا زن نمیدن؟ یعنب الا اگه اون اردواج کنه دیگه مشکلی با تو ندارن؟ موافقن 

بله با من موافقن.

به نظر میرسه خانواده اش شما کیس مورد نظرشون نیستین.

وقتی همسرم اومد خواستگاری من دوتا خواهر با یه داداش بزرگتر از خودم داشتم بابام که اصلا راضی نمیشد ولی بالاخره بعد یکماه رضایت داد. اونم بابای من که خیلی سخت گیر بود.وگرنه پسر که اصلا مهم نیست کوچیک باشه یا بزرگ 

خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
اون هر کاری میکنه خانوادش راضی نمیشن..هر چی حرف زده باهاشون..واسطه فرستاده..حتی دعوا کرده قبول نکردن ...

ببین به نظرم میاد خیلی با سیاست هستن این بهونه رو ساختن که شما خودت خسته شی وگرنه دلیل موجه ایی نیست مخصوصا که میگی خانوادش اصلا به فکر زن دادن اولی هم نیستن

به نظرم این عشق عاشقی ها رو بریز بره زندگی این چیزا نیست به قران زندگی احترام متقابله عزت گذاشتن به دیگریه ، شغل خوب و فرهنگ متناسب با همه عشق و عاشقی به یک سال نرسیده زیر یه سقف تموم میشه

من اگه جای شما بودم و‌خواستگار خوب داشتن با نامزدم اتمام حجت میکردم و نهایتا به خواستگارم جواب مثبت میدادم 

زن دنبال حمایت و دلگرمیه این خانواده با این مدل رفتار خون به دلت میکنن

خانوادش منو میشناسن..حتی یبارم که مادرم با مادرش حرف زد گفت اگ دختر منو نمیخواین بگین من دخترمو جایی ...

دیگه هر جور صلاح میدونی ...بنظرم اینا که میگن اول پسر بزرگترم بهانه هست فقط شاید پسره تا ده سال دیگه زن نگرفت تقصیر تو جیه شما چند سالته بعدا اگه سن شما و اون آقا بالا بر ممکنه رو بچه دار شدنت تاثیر بزاره.این که میگی نامزدی عقد کردین یا صیغه این یا نامزد همینجوری

فکر میکردم این فضولی تو زندگیا مخصوص شهر ماست ولی انگار همه گیره زندگیتو به خاطر حرف مردم بهم نزن یه کمم از طرف خانوادت خانواده نامزدتو تحت فشار بزار که تکلیفتو معلوم کنن اگه براش ارزش داشته باشی یه حرکتی میکنن

دختر که نیس بگن مردم حرف در میارن چه مسخره بازی در میارن الان خرجا هم چند برابر دو سال پیش شده عذاب ...

خانواده سنتی هستن..نمیدونم عذاب وجدان دارن یا نه..پسر بزرگشون تو ی شهر دیگه تنها زندگی میکنه..اونام میگن چون شرایط سختی داره و تنهاس میگیم اول اون

به نظر میرسه خانواده اش شما کیس مورد نظرشون نیستین. وقتی همسرم اومد خواستگاری من دوتا خواهر با یه د ...

ولی هر چی پرسیدیم ازشون نگفتن ناراضین..حتی نامزدمم ک گفته بود کس دیگه ایو برام در نظر دارین که نمیزارین عقد کنیم چیزی نگفتن

چرا بهشون گفت که برین اینارو عقد کنین من کاری ندارم ولی نتیجه ای نداشت

بنطرمن الان دیگه این زمونه نیس ک انقدسخت گیری کنن یعنی بایییییدبزارن حتنابزارن اول جمله ک نامزدکنه بزرگه بع. وقتی داداشم میگه عقدکنن نمیدونم چراحس میکنم فیلمشونه مگ میشه اخه چقدبی مسولیتن واقعا پنج ساله دخترمردمو علاف کردن