2777
2789
نمیدونم گلم کم کاره؟ مگه تورنج نیس؟

نگرانی نداره لازم باشه دکترت بهت لووتیروکسین میده منم دارم میخورم هرروز تیروییدم کنترله

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم بنظرت نیاز ب داروی تیرویید هست؟

نه عزیزم از نظر من کارشناس ازمایشگاهم نیاز نیس 

اما از نظر پزشک زنان که شما رو تحت نظر داره نمیشه گفت ...ولی به نظر من دارو نده ....ماه چندی؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
نه عزیزم از نظر من کارشناس ازمایشگاهم نیاز نیس  اما از نظر پزشک زنان که شما رو تحت نظر داره نم ...

هفته  ۲۳ هستم

اوایل بارداری ۴ بود ک دارو خوردم شد نیم

دکترم کلی دعوا کرد ک چرا خوردی مهم اینه تو رنج بوده

دیگه ولش کردم نخوردم بازم شده ۴

اون T4چیه ؟ عددش زیاد نیست؟

پس عفونت ادرار دارم 😔

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
هفته  ۲۳ هستم اوایل بارداری ۴ بود ک دارو خوردم شد نیم دکترم کلی دعوا کرد ک چرا خوردی مهم اینه ...

نه عزیزم سر خود نخوری ها 

تی فور و تی اس اچ هر دو برای تیروئید هستند همین که تو رنج هستند کافیه شما احتمالا هر از چند گاهی دکتر چکاپ بنویسه برات ....اصلا خودت درگیر نکن فقط نظر دکترت مهمه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
تیروییدت فعلا نرماله   . ولی رو به بالا هست اگه مشکلی باشه خود دکترت بهت میگه چی بخوری نگ ...

❤❤❤

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
نه عزیزم سر خود نخوری ها  تی فور و تی اس اچ هر دو برای تیروئید هستند همین که تو رنج هستند کافی ...

ن سرخود نخورده بودم

دکتری دیگه برام نوشته بود بعداومدم شهری دیگه دکترمم عوض شد

ممنون دوستم خیلی لطف کردی ❤

ن سرخود نخورده بودم دکتری دیگه برام نوشته بود بعداومدم شهری دیگه دکترمم عوض شد ممنون دوستم خیلی لط ...

فدات عزیزم ...حتما دکتر زنان خوب انتخاب کن فقط تخت نظر اون باش ...چند دکتری خودش باعث بروز مریضی میشه

اره یعنی ۲۴ ساعت بعد از انجام ازمایش باز ازمایشش کردن ببینن باکتری و عفونت وجود داده یا نه 

یعنی مشکوک ب عفونت شده خواستن دوباره تست شه؟