2777
2789
عنوان

كدوم رشته رو بخونم بنظرتون؟كه مناسب خانم باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 50 پست
عزیزم متوجه شدی چی گفتم فقط دانشگاه فرهنگیان برو الان من ارشدم هر چی به این در و اون در زدم   ...

ميشه يكم درباره دانشگاه فرهنگيان بگيد؟

چه شرايطي داره؟

چه رتبه اي ميخواد و....؟چن نفر ور ميدارن؟خير دارين؟

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشخصا اگر هدفت فقط سرکار رفتن هست و نوع علاقه به رشته مهم نیست تربیت معلم.چون از همون ابتدا هم حقوق دارید و هم سابقه کار پیدا می کنید.

اگر هم پارتی داشته باشید هرکدوم رشته ها رو که بخونید اخرش سرکار میرید دیگه.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.
فداي شما تربيت معلم ابتدايي تو ازاد برم چي؟ اميدي هست؟ميگن كه هست فقط موندم ازاد بودنش چطوره

ازاد بخونی دوباره باید استخدامی شرکت کنی

برو تربیت معلم دولتی الان چون نیاز دارن رتبه های داغونم قبول میشن

عزیزم متوجه شدی چی گفتم فقط دانشگاه فرهنگیان برو الان من ارشدم هر چی به این در و اون در زدم   ...

عزیزم چرا استخدامی اموزش و پرورش شرکت نمیکنی

خیلی سخت نیست به خدا منم فکر میکردم محاله ولی با کمی زحمت بار اول قبول شدم خداروشکر

رشتت چیه؟

منم فوق لیسانس دارم سالها بیکار بودم

هر چی بیشتر بخوای عزیز تری من تازه بعد شش سال فهمیدم البته نه این که تن لش بازی دربیاری خانوم باشی و ...

يعني من اصلا نميتونم پول بخوام هااااا

بميرم هم نميتونم بگم پول بده

توكل بر خدا...♥️
عزیزم چرا استخدامی اموزش و پرورش شرکت نمیکنی خیلی سخت نیست به خدا منم فکر میکردم محاله ولی با کمی ز ...

كنكور انساني ميخوام بدم

ياني چطوري استخدامي اموز و پرورش 

الان كه نميتونم درسته؟

توكل بر خدا...♥️
يعني من اصلا نميتونم پول بخوام هااااا بميرم هم نميتونم بگم پول بده

منم اینجورم تا الان که سرکار نمیرفتم خداروشکر شوهرم تودش شعور داره پول میریخت برام الام نمیدونم حقوق بگیرم چکار کنم

هم دوست دارم مستقل برای خودم پس انداز کنم هم دوست ندارم نمک نشناسی کنم و کمکش نکنم تو این اوضاع

منم اینجورم تا الان که سرکار نمیرفتم خداروشکر شوهرم تودش شعور داره پول میریخت برام الام نمیدونم حقوق ...

خداروشكر كه شاغل شدين😍

معلم هستين؟

واسه منم دعا كنيد

توكل بر خدا...♥️