2777
2789
مثلا خونشونم قهر میکنه میره بیرون دیگه هم نمیاد یه چیزی میگم یه چیزی میخونیا فاجعس

قشنگ دركت ميكنم

اصلا اصلا اصلا باهاش دهن به دهن نشو 

اگر جايي ناراحتم شدي به خودت نگير باهمسرت بخاطرش دعوا نكن 

بذار فقط خودشون رفتار بدو ببينن خودشون يكاري ميكنن تو وقتي مظلوم باشي هيچي نگي وقتي ناراحت ميشي بريزي تو خودت يهو شادي بعد رفتار اون سرسنگين ميشي و ميري تو خودت ازت ميپرسن ميگي هيچي و يك لبخند مصنوعي ميزني كم كم خودشون درك ميكنن ميفهمن كار اون اشتباهه و ازت دفاع ميكنن اونم حساسيتشو كم ميكنه وقتي ميبينه كارش نتيجه اي جز خراب كردن خودش نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ دركت ميكنم اصلا اصلا اصلا باهاش دهن به دهن نشو  اگر جايي ناراحتم شدي به خودت نگير باهمسر ...

میدونی چیه عزیزم به قدری لوسه که هیچکس جرات مقابله باهاش رو نداره چون داد و بیداد راه میندازه و قهر میکنه و میره از خونه بیرون 

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
وااای منم خواهر زاده ی نامزدم اینجوریه ۱۶ سالشه عاشق نامزد منه  من کلا ادم‌ صبوریم حتی با خواهر ...

خخخخخ گذروندم عزيزم اين دوران و اونم دقيقا تو دوران شيرين عقد يعني از من به بعنوان خواهرت كه اين تجربه و داره قبول كن اصلا حساسيت نشون نده

فقط صبوري كن 

ببين من علنا خواهرشوهرم كه بچه اش كه ٢١ سالش بود اينكارارو ميكرد فقط چهارسال بامن فرق دارهمن ٢٥ بودم

خود خواهرشوهرم قبليكه عروسشون بشم گفت دختر من خيلي به داييش وابسته اس بهترين دوستشه 

ديگه تو ببين عكس دونفره اتليه اي عروس دومادي باهم دارن 

ببين من چي كشيدم كه خود فاميلشون ميگفتن اينكارا چيه 

خود خواهرشوهرم ميگفت تو هوو دخترمي برو يكم شوهرتم تنها بذار بذار با دختر من برن بيرون و .... فرض كن به دختري ميگفتن كه تازه عقد كرده الان وقت اشناييشه و .... 

لباس عروس و اتليه ام اينا بايد به سليقه دختر خواهرشوهرم ميبود اصلا يك چيزي ميگم يك چيزي ميشنوي 

زياد دارم خاطره ولي خب فقط صبر صبر صبر صبر صبر 

ما که کلا ۸ساله قهریم. نه اون بچه های من رو دیده نه بچت هام میدونن عمه دارن. عروسیشم نرفتیم. زایید ه ...

به نظر من باهر كس بايد مثل خودش رفتار كرد.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

دقيقا مثل خواهر شوهر منه ببين شوهرت ميدونه اون مشكل داره  ولي نميتونه واضح اعتراف كنه

بالاخره که باید یکی رو انتخاب کنه

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
میدونی چیه عزیزم به قدری لوسه که هیچکس جرات مقابله باهاش رو نداره چون داد و بیداد راه میندازه و قهر ...

ميخوام يه اعتراف كنم من وقتى زن داداش بزرگم عروسمون شد خواهر خودم هم تازه عروس شده بود و رفته بود يه شهر ديگه من خيلى با زن داداشم راحت بودم زيادى و فكر ميكردم مثل خواهرمه اون بنده خدا خيلى خانم بود كه منو تحمل ميكرد الان كه به كاران فكر ميكنم ميخوام ازش معذرا بخوام 😔

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
8ماهه

بايد زمان بگذره

فقط از من به تو نصيحت

مال من از تو شديدتر بود

اولين اقدامش نيومدن به نامزديمون بود 

بعدم عقدمون

كلا هم وقتي ميرفتم خونشون پشتشو ميكرد و حتي سلامم نميداد

الان تنها كاري كه ميتوني بكني اينه كه به هيچ وجه تحويلش نگيري

بدتر از خودش

خودتو شاد نشون بدي و بگو بخند كني باهمه

به شوهرت گلايه نكني

با شوهرت خيلي جلوش خوب باش

اينا به شدت آزارش ميده

میدونی چیه عزیزم به قدری لوسه که هیچکس جرات مقابله باهاش رو نداره چون داد و بیداد راه میندازه و قهر ...

اره ميدونم بابا

بمن ميگفتن ببخشيد از بچگي هيچي بهش نگفتيم الانم نميتونيم بگيمقهر ميكنه چاقو برميداره به خودش اسيب بزنه

يبار كه ديگه خيلي كار بدي كرد و من حالم بد شد و فقط گريه ميكردم چيزيم نگفتم ازم دقاع كنين هيچوقت نميگفتم ولي خانواده شوهرم خودشون خواستن يكاري كنن يك جلسه گذاشتن دختره هم امد  با مادرش و ديگه بيين من تو اتاق بودم اين هرچي از دهنش دراومد به من گفت ديگه مامانش كه هيچي ميگفت بذارين دخترم از جاي ديگه عصباني بذارين خالي بشه اشكال نداره حتي بعدشم بمن گفت دخترم از جاي ديگه عصباني بود حالا وقتي ميبيني يكي خيلي حالش بده بذار هرچي دلش ميخواد بهت بگه چي ميشه مگه خالا من چيزي نگفته بودم فقط خالم بد شده بود شوهرم منو اورد خونه مامانش اينا بعدم خب همه فهميده بودن

ولي خواهرشىوهرم و دخترش نميدونستن من چيزي نگفتم خودشون فهميدن از حال بد من فهميدن 

ديگه بماند دختره بعد ديد نه ايندفعه حرفش خريدار نداره خودشو زد به مريضي و غش ببين رفتيم بيمارستان دكتره ميخندين ميگفت چيزيش نيست الكيه:))))

ميخوام يه اعتراف كنم من وقتى زن داداش بزرگم عروسمون شد خواهر خودم هم تازه عروس شده بود و رفته بود يه ...

خيلى باهم خوب بوديم بيرون ميرفتيم خيلى خوب بوديم اما من بعضى وقتا از سر  بأذى خودمونى بودن يه حرفايى ميزنم الان واقعا پشيمونم 😔

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)