2777
2789
دوست عزیزم از واژه ی ترشیده تا میتونی استفاده نکن .البته ادم وقتی ناراحته بعضی حرفا هم میزنه 

آره گلم میدونم واقعا کلمه خوبی نیست.ولی از بس خواهرشدهرم اذیت کرده دلم میخواد بدترین واژه هارو براش بکار ببرم ک شاید آرام شم😔

خدایا شکرت   
والا من داشتم هم سن بودیم. ازدواج مردم ۲۲سالمون بود. ولی نمیدونم چرا حامله شدم تا یک هفته قهر بود. ا ...

حسوده، مثل خواهرشوهر من. تقريباً ٣ساله ازدواج كردم ميگه هرچي ديرتر عمه بشم بهتره!!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگ بشه چی میشه

کلی حرف بزرگتر از دهنش میزنه مثلا دیروز اومده میگه (به خاطر اینکه دعوا رابندازه) زنداداش ییا اتاق کارت دارم میرم میبینم میگه تو دسشویی عفونت دیدم لطفا رعایت کنین

استارتر دقيقا منل خواهرشوهر منه من همين الان تاپيك زدم كه ديگه نميرم خونشون به خاطرش به شوهرمم زنگ ...

شوهرت قبول کرد؟ چیزی نمیگه؟

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
يعني كلا باهم قهرين؟

قهر نیستم ولی دیگه به خوش اجازه نمیده متلک پرونی کنه و گنده تر از خودش حرف بزنه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
کلی حرف بزرگتر از دهنش میزنه مثلا دیروز اومده میگه (به خاطر اینکه دعوا رابندازه) زنداداش ییا اتاق کا ...

خدایا توبه این چیه دیگه

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
شوهر من بچه كوچيكه اس نوه هاشون همسن منن يكيشون كه خيلييي نزديكه خودش ميگه من خواهرشوهرتم الانم كه ...

وااای منم خواهر زاده ی نامزدم اینجوریه ۱۶ سالشه عاشق نامزد منه  من کلا ادم‌ صبوریم حتی با خواهر شوهرام خیلیییییی خوب برخورد میکنم چون اونا هم متقابلا با من خیلی خوبن ولی این یکی میخواد سر ب تنم نباشه😂 میشینم کنار نامزدم میاد میشینه رو پای داییش یا کنارش ۱۶ سالم همچین بچه نیس از نظر جسمی هم بزرگ تر از سنش میزنه ... نامزدمم ۲۵ سالشه ...یعنی رواااااانیم کرده😢

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡
آره گلم میدونم واقعا کلمه خوبی نیست.ولی از بس خواهرشدهرم اذیت کرده دلم میخواد بدترین واژه هارو براش ...

امیدوارم مشکلت حل شه .حالا ی مشاوره هم بری شاید خوب باشه که ارومتر شی 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
حسوده، مثل خواهرشوهر من. تقريباً ٣ساله ازدواج كردم ميگه هرچي ديرتر عمه بشم بهتره!!!

ما که کلا ۸ساله قهریم. نه اون بچه های من رو دیده نه بچت هام میدونن عمه دارن. عروسیشم نرفتیم. زایید هم نرفتیم