2777
2789
عنوان

چرا زبون بعضیا انقدر نیش داره !؟

693 بازدید | 35 پست

واقعا چرا ؟!

داشتم با یه نفر دیگه راجع به شوهرم حرف میزدم .رو به من کرد گفت شوهرت چرت میگه 

گفتم با شوهر من بودی تو بیخود میکنی راجع به شوهر من اینجوری حرف بزنی .گفتم من حتی به خانواده خودم اجازه نمیدم اینجوری حرف بزنن!

گفت تو فرهنگ ما این حرف زشتی نیست .گفتم واقعا ؟!چه فرهنگی .دیگه حرفی نمیمونه!ساکت شد رفت پی کارش!

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

پس شما نیش ندیدی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه دیگه :شوهرم یه زنجیر و پلاک خرید یک شخصی بجای اینکه بگه مبارکه .گفت چرا خودت باش نرفتی که یه چیز سنگین تر بگیری !!😐

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

نمونه بعدی : قرمه سبزی بردم سرکار همه گفتن به به !یک نفر حسود :خوشمزه نبود خوش بو بود !

نمونه دیگه :شوهرم یه زنجیر و پلاک خرید یک شخصی بجای اینکه بگه مبارکه .گفت چرا خودت باش نرفتی که یه چ ...

احساس میکنم دنبال حرف حاشیه ای هستی وگرنه این که چیزی نیس خب نظرشو گفته😁

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر