2777
2789

طفلکی شوهرت الان دق کرده....چه دلی داری این همه وقت ازش دور بودی من ی روزم‌نمیتونم......اره خطر تا ۳ ماهگی هس اما ۳ ماه ک تموم شد خطر رفع میشه....فقط تو خونه خودتم سعی کن از خودت مراقبت کنی و همسرت بهت برسه کارای سنگین نکنی.....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Faghat khanomaye iranan ke vaghti bardar mishan kole zendegio tatil mikonan o esterahate motlagh mishan!!!!!!!!!!!vaghti pezeshket mige hame chi okey hast Che dalil dare khooneye pedaret bemooni ??vala bardari bimari nist,o vaghean niaz be moraghebate vizhe nadare mage dige cheto beshe vaziyate taraf ke ehtiyaj be esterahat peyda kone,hameye donya kar,varzesh o kara moshtarake khoonashoono khodeshoon tanha injam midan gheyre khanomaye irani

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
چه جوری چهار ماه خونه زندگیتو ول کردی رفتی خونه مامانت ! چرا مامانت نیومد توخونه خودت مراقبت باسه من ...

خیلی حرفات خوب بود ولی خب حرفای مامان بابام خیلی دلمو خالی میکنه هی میگن نری بعدا پشیمون شی

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  
چند ساعت راه هست تا شهر تون!اگه سختت نیس برو . بگو شوهرت بیاد دنبالت تنها نرو. اخر هفته برو .دیگه خط ...

دکترمم همینو گفت

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  
شما اشتباه میکنی عزیزم دو رور دیگه شوهرت خیانت مبکنه و فیلم پو  رن میبینه و ...... بچت اذیت میک ...

خدانکنه،بچه ام بدجور سرما خورده همش تب میکنه تنهایی نمیتونم نگ دارم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

استارتر من دوقلو باردار بودم و  خونریزی تو هفته های اول داشتم...بعد از اینکه خونریزی به خیر گذشت مامانم منو برد خونشون مشهد....از دوماهگی تا هشت ماهگی که زایمان کردم خونه ی مامان اینا بودم .

وضعیتم حساس بود و استراحت بودم و تو شهرستان خودمون دکتر خوب و سونوگرافی خوب نبود.

همسرم هم آخر هفته ها میومد پیشم..دوباره صبح شنبه برمیگشت شهرستان که بره سر کارش.

دائما باهم در ارتباط بودیم، ولی خب دلم براش تنگ میشد..فقط بخاطر دوقلوهام و سلامتی شون تحمل کردم که شکرخدا بسلامت بدنیا اومدن.

بعد از تولدشون دوماه خونه ی مامانینا بودم چون دوتاشونو نمیتونستم نگه دارم و باید میبردمشون دکتر و چکاپ و ...چون1/5 ماه زودتر بدنیا اومده بودن...بعدش با مامانینا برگشتیم شهرمون و یکماه نگه داشتم مامانمو که کمکم کنه.

از 4ماهگی دیگه من و همسرم دوتایی بچه داری میکردیم.

خداروشکر سختی ها هم گذشت و یکماه دیگه دوسالشون میشه     

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
خیلی حرفات خوب بود ولی خب حرفای مامان بابام خیلی دلمو خالی میکنه هی میگن نری بعدا پشیمون شی

نه پشیمون نمیشی. مامانت برا خاطر نگرانیش میگه .خب اوهم همراهت بیاد تو رو سالم ببینی رسیدی خونه و دوروز پیشت باشه خیالش جمع میشه .مامانا همین ان

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
من به مامانم گفتم برازایمان هم خونتون نمیام .تو باید بیایی اینجا اخه خونه خودم رحتترم

منم خیلی دوست داشتم اینجوری شه بخصوص اینکه دو طبقه ست خونشون بدون اسانسور نمیدونم بعد زایمان چجوری این پله هارو بالا برم؟

اما مادرم شب جایی نمیمونه فوقش فقط روزها بیاد.بعد من تو اون حال چجوری مهمونداری کنم؟خونه خودم باشم کلی مهمون میان استرس باید داشته باشم جایی چیزی خراب نشه و اینها اما خونه مادرم استرس اینچیزهارو ندارم

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
منم خیلی دوست داشتم اینجوری شه بخصوص اینکه دو طبقه ست خونشون بدون اسانسور نمیدونم بعد زایمان چجوری ا ...

دقیقا....مهمون داری از همش بدتره

ما که خونه ی مامانم بودیم و هنوز سیسمونی رو نبرده بودی شهرستان بچینیم...وقتی دوقلوهام 40 روزه شدن تازه فامیل اومدن تو خونه ی مامانینا بچه هامو ببینن.

دقیقا....مهمون داری از همش بدتره ما که خونه ی مامانم بودیم و هنوز سیسمونی رو نبرده بودی شهرستان بچی ...

اره منم همینو میگم اخه من کلی لوازم تزئنی هامو دم دست گذاشتم دکوری خونه.حالا من تازه زایمان کرده همش باید دلم بزنه بچه هاشون چیزی رو نشکنن و خراب نکنن؟

میگم خانواده شوهرم بهد زایمان باید بیان خونه مادرم دیدن من و بچه یا وقتی اومدم خونه باید بیان؟معمولا چجوریاست؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
اره منم همینو میگم اخه من کلی لوازم تزئنی هامو دم دست گذاشتم دکوری خونه.حالا من تازه زایمان کرده همش ...

خانواده شوهرت که میان بیمارستان و بعدش هم میری خونه ی مامانت تا ده روز....اونا هم خواستن میان اونجا

بری خونه ی خودت فقط اعصابت بهم میریزه