2777
2789
عنوان

اربیل

| مشاهده متن کامل بحث + 4590 بازدید | 35 پست
عزیزم هتل یه تخت دو نفره با صبحانه مجانی و اینترنت رایگان و کلا تقریبا خوب شبی 80 دلار
سوئت دوخواب معمولی یه خوابش سه تخته و یه خوابش تخت دو نفره و یه حال خصوصی معمولی شبی 110 دلار
در کلا همه چیز قیمتهاش بالا بود البته این به خاطر بی ارزش بودن پول ما هم هست.........
شایدم به دلیل تعطیلات نوروزی بود.
ولی در کل ما 5 نفر بودیم و یه بچه ی 4 ساله حدود 1500 دلار خرج کردیم .........
البته بدون خرید.........
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای ساوه هستی عزیزم؟
چه خوب منم خوشوختم
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
آره خدایی خیلی خیلی عالی بود.جای شما خالی
سلدا رفتی دوستم؟
قیمتها که خیلی بالاست و تا دلت بخواد چیزای شیک هم پوشاک و هم همه چی بستگی داره مد نظرت چی باشه.
هتل ما تو یه خیابون نزدیک مرکز شهر بود اسمش دقیقا یادم نیست کارتش رو فردا میارم آدرسشو میگم هتل که نبود سوئیت معمولی بود.....
شب اول دو تا اتاق 2 تخته شبی 80 دلار بود و شب بعد عوض کردیم یه سوئیت با دو تا اتاق سه تخته و دو تخته شبی 110 دلار
کیانا منظورت ازاین هتل آپارتمانهاست ؟

کیاناجان راستی پول ایران رو قبول نمی کردن ؟ حتما باید چنج کنیم ؟

آدرس رو هم بذار بی زحمت . راستی غذاش چه طوره ؟

Dont be afraid that your life will end;
be afraid that it will never begin
هنا جان آره تقریبا هتل آپارتمان های ما بود که اونجا به اسم متل میشناسن.
اسمش متل فالنتاین بود تو خیابون شورش.
نه لب مرز هم میتونی کاپیتاژ کنی ولی چون معمولا شلوغه و وقت گیر از شهر خودت اقدام کن.
ما به ترتیب قزوین-زنجان-تبریز و بعد هم ارومیه از اونجا هم ماشینمون رو گذاشتیم تو پارکینگ و با اتوبوسهای vip و فوقالعاده راحتی که اونجا بود رفتیم نفری 40000 تومان.
چون جاده اش یه کم خطرناکه و کسی که تا حالا نرفته باشه یه کم براش سخته............
البته از نظر اینکه خیلی باریکه و پر از پیچ و خم میگم ها از نظر امنیت شک نکن........
در مورد غذاهاش که با ذائقه من خیلی سازگار نبود فوق العاده تنده.البته یه سری ادویه های خاص هم به غذا میزنند که زیاد خوش بو نیست.
عاشق کباب هستند ولی اصلا خوب درست نمیکنند.
تو مرکز شهر یه سری فست فوت و غذاهای خاص دارند که برای تجربه ببینی بد نیست .کباب ترکی هم بود.ولی پیتزاهای مرکز شهرش حالتو به هم میزد.
توی مجیدی مال که یه مرکز خرید فوق العاده بود فست فوداش عالی بود بهت توصیه میکنم حتما امتحان کن.
یه کم گرون بود فقط ولی یه بار ارزششو داره.
پول اصلی اونا دینار عراقی بود که ارزشش از دلار هم بالاتر بود ولی دلار هم قبول میکردند حتی تاکسی هاشون هم اگه دلار میدادی بقیه ی پولت رو دینار میدادن.
ما دلار رو 3440 خریدیم که 100 دلار 125000 دینار چنج میشد.
بازم سوالی بود در خدمتم دوستم.