بچه ها کسی اطلاع داره که مسافرت زمینی به اربیل چجوریه؟ میشه ماشین ببریم تا لب مرز و بعد کاپیتاژ کنیم ؟
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
سلام کیانا جون آره میشه زمینی رفت..راهی نیست باید بری کرمانشاه..بعدش قصرشیرین و از قصرشیرین تا اربیل حدود سه ساعته انگار میشه ماشینتو مرز کاپیتاز کنی اما چون مرز همیشه شلوغه بهتره توی شهر خودت انجام بدی...برو اداره گمرک شهر خودت انجام بده
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.
مرسی ندا جون من ساوه هستم ممنون از راهنمایییت الان همسرم بهم اطلاع داد که برای کاپیتاژ کردن باید گواهینامه ی بین المللی داشته باشیم که متاسفانه ما نداریم مجبوریم تا لب مرز بریم و از اونجا بگیم بیان دنبالمون
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
گواهینامه ی رانندگی دیگه........ نه برای کار دارم میرم. کنسرت کیه؟کی هست؟
دیشب تو جم دیدم 5 فروردین کنسرت ابی و منصور و جمشیده توی اربیل.........
سلام دوستای خوبم قسمت شد و تعطیلات نوروز 5 روز رفتم اربیل اگه سوالی دارین در خدمتم.
سلام دوستای خوبم ما زمینی رفتیم . رفتیم ارومیه و از اونجا از مرز زمینی تمرچین رفتیم اربیل البته موقع رفت خیلی معطل شدیم اونم به خاطر مشکل گمرکی اتوبوسمون بود ولی موقع برگشت حدود نیم ساعت لب مرز معطل شدیم اونم برای کارای معمولی گذرنامه و از این جور حرفا............ از لب مرز تا خود اربیل حدودا 130 کیلومتره ولی جاده اش فوق العاده باریک و خطرناکه وحدود 3 ساعت زمان میبره. محیط کشورش نیمه اروپاییه و آب و هواش هم کوهستانیه و فوقالعاست.... اکثرا اونجا به زبون کردی حرف میزنند ولی معمولا اکثر رستورانهای شیک و خوبشون رو ترکها سرمایه گذاری کردند و ما که ترکی بلد بودیم تقریبا مشکلی از بابت زبان نداشتیم. ایرانی ها رو فوق العاده دوست دارند و احترام میذارن. اکثر فروشنده هاشون تو مراکز خریدهاشون کرد مهاباد هستن. مرکز خریدهای فوق العاده شیک و به روزی دارندمخصوصا لباس بچه....... بازم اگه چیز دیگه ای یادم اومد میگم براتون.....