2777
2789
عنوان

مشاوره قبل ازدواج رفتم يه لحظه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 17 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ميشه دليلتو بگي؟ فكرمو مشغول كرد

عزیزم،اطراف مایکی صحبت میکرد، یه نفربوده شرایطش مثل شما بوده،

با طرفش یه مدتی همخونه بودن و روابط بسیارگل وبلبل وهمه چی عالی،اما بعده ازدواج همه چی برعکس شد،وبه سال نکشیده جداشدن،میگفتن اینکه همخونه بودنمون از اول اشتباه بوده واینکه ازدواج مسئولیت میاره و دو طرف باید هم متحد به زندگی باشن وهم به خانواده،میگفتن فکرنمیکردیم که ازدواج باما اینکاروبکنه،کلا مثل اینکه ازدواج دیدشون رو نسبت به زندگی تغییرداد،خیلی متوقع شده بودن ازهم و شروع ناسازگاری هم از آقا بوده انگار.وهمش میگفته که تو اونموقع اینطورنبودی،الان پرتوقع شدی،الان نق میزنی،الان گیر میدی،

ولی خانم میگفت من همون ادم بودم که هنوز عاشقانه دوسش داشتم،اما انگار اقا نمیتونست ازپس مسئولیت زندگی وتعهدی که داده بر بیاد.

خیلی مشکلات دیگه هم پیش اومد براشون که گفتنش خیلی طولانی میکنه متن رو.

خلاصه صحبت یه عمر زندگیه دیگه،باید حواستو جمع کنی،

برادرشوهروجاری منم،قبل ازدواج هفت سال باهم بودن،اما بعده ازدواج تر زدن به زندگیشون،الانم بخاطربچه ها جاریم مونده،درصورتی که قبلش خیلی همه چی خوب بوده،البته اینا هردومقصرن،سطح خانواده ها شون یکی نبود،بردارشوهرم خیلی پرتوقع هستش وهمین باعث شده که به مشکل بخورن.

من قصدم نگران کردنتون نبودعزیزم،فقط میگم آگاهانه تر تصمیم بگیری که بعدا پشیمون نشی،مشاور داخل زندگیت نیست،یه نظرکلی میده ولی شما بیشترفکر کن و بهترین تصمیم رو بگیر،

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )