بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بدم میاد. خداییش تو خانواده شوهرم من بیشتر از همه طلا دارم نمیگم خیلی زیاده ولی خب بیشتر از اونا دارم ولی بدم میاد به رخ بکشونن علل الخصوص به کسی که دستش تنگه
وای منم همه طلاهام برای خونه و ماشین فروختم آلن میبینم خواهر شوهرام و مادر شوهرم انواع طلا دارن از ناراحتی گریم میگیره.خیلی پشیمونم به حرف شوهرم گوش دادم فروختم
ممنون ،یکم پیش خونشون بودم دیدم داره باز ازطلاهای دخترش حرف میزنه خیلی ناراحت شدم،نمیدونم چیکارکنم ن ...
ببخشیدا دیوانه ای اگه اینکارو کنی...منم مشکل مشابه شما رو داشتم به شوهرم گفتم اوکی شدی طلاهامو بخر...گفت باشه حالا خودش گفته خونه جدید خریدیم نصفشو به نامت میکنم چون تو روز سختی دستمو گرقتی درصورتی که ارزش مادی خونه خیلی بیشتر از طلاهاست...ببین عزیرم اونا هم طلاهاشونو نمیتونن جایی ببرن که دارن پزش رو میدن معلومه کمبود دارن و عقده ای هستن...از زندگیت سعی کن فقط لذت ببری حتی با چیزای کوچیک تا دق کنن نه اینکه به خیال خودشون تورو ناراحت کنن..