2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورده

197 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها 

،خیلی ناراحتم مادرشوهرم همیشه پز طلاهای خودشو و دخترشو بمن میدع ،درحالی ک منم طلا داشتم ولی بخاطرزندگیمون فروختم الان هیچی ندارم،اگ شوهرم پول داشت برام میخرید ولی متاسفانه تو بد وضعیتی هسیم ،منم دلم میخواد طلا داشته باشم خیلی حسودیم میشه اصلا درضمن اگ بفهمن من بخاطر پسرخودشون طلاهامو دادم،چون ازبچگی هم خونه بابام طلا داشتم الان ک تازه عروسم و هیچی ندارم ناراحتم 

اینقدر بگن بترکن ،اینکه حسودی نداره

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم ی ست استیل طلایی بخر بنداز با شوهرت هم هماهنگ باش تا چششون در بیاد

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اشکال نداره خودتو ناراحت نکن ایشاله بهترینارو میخره برات دست و بالش باز شد...

ممنون ،یکم پیش خونشون بودم دیدم داره باز ازطلاهای دخترش حرف میزنه خیلی ناراحت شدم،نمیدونم چیکارکنم نسبت بهشون بیخیال بشم ،دلمم میخواد باشوهرم دعوا کنم 

اصن طلا چی هست ک بخای فکرتو مشغوله این افکار پوچ کنی 

بیخیالشون 

من خودم تو خونواده ای بزرگ شدم ک خودشونو جررر میدن برا طلا 

از قبل دنیا اومدنمم برام طلا گرفتن 

ولی الان فقط یه حلقه ک اونم نامزدم برام گرفته دستمه چون ارزش معنوی داره برام 

👄💄👠
شما باشی ناراحت نمیشی؟؟

وقتی حرفی که طرف مقابلم بزنه که دوزار ارزش نداشته باشه ،نه نمیشم 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
بنظرم ی ست استیل طلایی بخر بنداز با شوهرت هم هماهنگ باش تا چششون در بیاد

ن اونا تا ب ته و توی ماجرای نرسن ول کن نیستن یه لباس میخزم تا قیمتشو جاشو ندونن ول کن نیستن ،الانم ک میدونن پول خریدشو نداریم اصلا باورنمیکنن

بدم میاد. خداییش تو خانواده شوهرم من بیشتر از همه طلا دارم نمیگم خیلی زیاده ولی خب بیشتر از اونا دار ...

میدونی من ن ک یه دختربودم خونه بابام همیشه طلا داشتم الانم خیر سرم تک عروس خانوادم ب یه سال نرسیده مجبورشدم هرچی دارم بدم بره ولی کو ادم قدرشناس

ممنون ،یکم پیش خونشون بودم دیدم داره باز ازطلاهای دخترش حرف میزنه خیلی ناراحت شدم،نمیدونم چیکارکنم ن ...

ببخشیدا دیوانه ای اگه اینکارو کنی...منم مشکل مشابه شما رو داشتم به شوهرم گفتم اوکی شدی طلاهامو بخر...گفت باشه حالا خودش گفته خونه جدید خریدیم نصفشو به نامت میکنم چون تو روز سختی دستمو گرقتی درصورتی که ارزش مادی خونه خیلی بیشتر از طلاهاست...ببین عزیرم اونا هم طلاهاشونو نمیتونن جایی ببرن که دارن پزش رو میدن معلومه کمبود دارن و عقده ای هستن...از زندگیت سعی کن فقط لذت ببری حتی با چیزای کوچیک تا دق کنن نه اینکه به خیال خودشون تورو ناراحت کنن‌..

وای منم همه طلاهام برای خونه و ماشین فروختم آلن می‌بینم خواهر شوهرام و مادر شوهرم انواع طلا دارن از ...

بازم خوشبحالتون شما یه چیزی خریدید ما هیچیم نتونسیم بخریم ،مبارکتون باشه ،من باز خونه داشتم ناراحت نمیشدم