2777
2789
عنوان

بچه ها یه نظر بهم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 20 پست
چجوری ب نینیار بگم پاک کنه؟

باید پیام بدی بهش دیگه، ولی چون تا حالا کاربریمو پاک نکردم دقیق نمیدونم 😊😊

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ن تاثیر داره کامل

خب برو 😂بابا مجازی خیلیا دروغ میگن ،بخوای با هر چیزی تحت تاثیر قرار بگیری که بدرد نمیخوره

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو 😂بابا مجازی خیلیا دروغ میگن ،بخوای با هر چیزی تحت تاثیر قرار بگیری که بدرد نمیخوره

😂😂چجوری به نینیار بگم حذف کنه کاربریمو؟

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉
😂😂چجوری به نینیار بگم حذف کنه کاربریمو؟

اره

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
میگم چجوری بگم؟

برو تو تاپیکش ،یا صداش کن بگو ،نگو خودت بگو که من نمیتونم منشنش کنم🤒