2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه مهد کودکی دارن سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست
دقیقا حرف منم همینه. دلم میخواد همینو بهشون بگم. بر فرص ما شر پول صحبتی داریم، اولا باید محترمانه و ...

دقیقا همین رو بگو بهشون  خوبه حالا روان شناسی کودک هم خوندن واقعا که

بگو رفتار با بچه ات برام خیلی مهم هست و این قضیه رو به رفتار با اون بچه نباید ربط بدن 

دقیقا همین رو بگو بهشون  خوبه حالا روان شناسی کودک هم خوندن واقعا که بگو رفتار با بچه ات برام ...

حتما همینا رو میگم. دیگه چی بگم به نظرتون؟

دنیا بی قانون تر از این حرفاست که براش دودوتا چهارتا بکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولن اینکه 9 تا یک قبلن شهریه کامل نمی گرفتن خیلی خوبه و باعث تعجبه چون من حتی یک روز در میون می خواستم ببرم می گفتن شهریه کامل باید بدی

دلیل تغییر رفتارشون رو نمی دونم والا

قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592

حتی اونی که بچه رو تحویل میگیره کمک مربیه اونم سرسنگینه. والا من نمیدونستم به این همه ا م بدهکارم چون یکماه بچمو نبردم مهد. یا باید از قبل میگفتن اجباریه یا حق ندارن اینطور رفتار کنن.

اولن اینکه 9 تا یک قبلن شهریه کامل نمی گرفتن خیلی خوبه و باعث تعجبه چون من حتی یک روز در میون می خوا ...

چرا؟من دو تا مهد دیگه نزدیکمون پرسیدم نیمه وقت و تمام وقت داشتن و شهریشون فرق میکرد البته نصف نیستا، یه مقدار کمتره

شابد شما حساس شدی... خودت درگیر نکن... شما و مامانت سعی کنید با مربی ها گرم بگیرید.. مطمئن باش برای یک ماه نبردن بچه تون نیست.. در مورد شهریه هم تا جایی که خبر دارم درست ازتون گرفته .. شایدم  اولش که۹تا ۱ بردید و شهریه رو نصف گرفته خواسته مشتریش  از دست نده

شابد شما حساس شدی... خودت درگیر نکن... شما و مامانت سعی کنید با مربی ها گرم بگیرید.. مطمئن باش برای ...

ممنون از نظرتون.  پس من میرم و با ارامش میگم که ما همچین حسی داریم، و میگم که نمیخوام تو روحیه بچم تاثیر بزاره. خوبه به نظر شما؟