2777
2789

مامانا، دخترم چهارسالشه، ۶ ماهه مهد میره نیمه وقت، با ناهار، ساعت ۹ میره تا یک. چون مامانم تا حالا نگهش میداشت، مجبور نبودم مهد بزارم ولی بخاطر بهتر شدن روابطش با بچه ها گذاشتم مهد. خودمم شاغلم. مامانم ۹ میبره ساعت یک میاره. 

مساله اینه که فروردین ماه بخاطر اینکه ۱۷ روز تعطیل بود نزاشتمش مهد گفتم بخاطر ۱۳ روز بیخود پول مهد ندم. فقط هفته ای دو روز یک ساعت میرفت زبان. مامانم میگفت رفتار مدیر و بقیه خیلی عوص شده دیگه بچه رو زیاد تحویل نمیگیرن . تا اینکه دیروز رفتم ثبت نام اردیبهشتش رو انجام بدم  مدیر مهد گفت دیگه نیمه وقت تا یک نداریم تا یک بمونه شهریه کامل میگیریم. کارت بانکی هم دستش بود و شهریه کامل کشید. منم موندم چی باید بگم. خیلی حرصم گرفته یه مدیر داخلی دارن که بچم خیلی دوستش داشت، اون انگار دیگه زیاد طرف دخترم نمیاد و من خیلی ناراحتم که بچم لطمه نبینه. واقعا یه ماه نرفتن بچه به مهد ایا انقدر بد بوده؟چرا من باید برای ۴ ساعت شهریه کامل بدم؟ اون لحظه واقعا نتونستم حرفی بزنم چون فکر کردم بچم به اون مهد عادت کرده دوستاشو خیلی دوست داره ننیتونم که مهدشو عوض کنم. و فکر کردم خرفی نزنم تا نکنه یه وقت بچمو اذیت کنن. اما بعدش که اومدم خونه با مامانم و همسرم حرف زدم دیدم اینطوری نمیشه باید حرفمو بزنم. باید بگم چرا بخاطر چندرغاز پول رفتارشون با بچه تغییر کرده. 

نظرتون چیه؟چیکار باید بکنم؟

دنیا بی قانون تر از این حرفاست که براش دودوتا چهارتا بکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم زنم.ولی زن جماعت اینطورن اگه مرد بود اینکار رو نمیکرد.مثل من واسه عید بزور آرایشگرم نوبت رنگ داد شوهرم با رنگ مخالفت کرد ز زدم کنسل کردم دیگه بعدش محل نزاشت و برا ابروم ۶ تومن گرونتر گرفت.

وا عجب بی ف هنگ ان به بچه چکار دارن که واسش قیافه میگیرن که بچه زده بشه از مهد  طرف حسابشون شما ...

دقیقا حرف منم همینه. دلم میخواد همینو بهشون بگم. بر فرض ما سر پول صحبتی داریم، اولا باید محترمانه و رک حرفشونو بزنن. دوما حق ندارن به بچه تعمیم بدن. بچه من به زور جذب مهد شد. به شدت عاطفی و احساسیه. میترسم لطمه بخوره

هرجا چشم کار میکنه مهد هست ببر یه مهد دیگه

اینجا خیلی نزدیکه و مامانم راحت میبره میاره، بعدشم خیلی سخت جذب شد و دوستاشو خیلی دوست داره. میترسم جاشو عوض کنم اذیت بشه