2777
2789

میخوام براتون یه داستان واقعی بگم 

اسمای مستعار میزارم احیانا خدایی نکرده شناسایی نشیم 

محمد و نازنین که پسر خاله و دختر خاله بودن و از نوجوونی عاشق هم بودن و تا حدودی خانواده پسر و دختر بجز پدراشون با خبر بودن محمد به عشق نازنی درس میخوند که یه رشته خوبه قبول بشه و بتونه بره خواستگاری نازنین نازنین و محمد هر کدوم یه شهر بودن و ماهی یه بار دوماه یه بار همدیگرو خونه پدربزرگ مادریشون میدیدن و چند روز رو باهم میگذروندن بعد از یکسال تلاش محمد دانشگاه تهران قبول میشه 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

مگه فقط با اسمشون شناسایی میشن با داستانشون هم اونی ک باید بشناسه میشناسه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این طرف نازنین منتظره محمد دانشگاهش تموم بشه و با دست پر بیاد خواستگاری چند ماه میگذره و نازنین از محمد خبر نداره و تو همون روزا براش خاستگار میاد یه پسر خوشتیپ که از قضا هم کارمند بانک هست هم فامیل پدرش .پدر نازنین اصرار زیادی داره که حتما با این پسر ازدواج کنه اما نازنین دلش پیشه محمد و اصلا نمیتونه قبول کنه و دست به دامن مادرش میشه

از همین جا اول داستان از کاراگاه ها عاجزانه خواهش میکنم حتا اگه فکر میکنید دروغه از تاپیک برید و به نظر اونایی که میخونن احترام بزارید 

اه خسته شدم انقدر داستان هارو تا نصف خوندم و تو کنجکاوی موندم

از مادرش میخواد که به خاله ش زنگ بزنه و قضیه رو بگه مادر نازنین هم که دوست داره دخترش با خواهر زاده ش ازدواج کنه قبول میکنه و خواهرش زنگ میزنه که برای نازنین خواستگار اومده با این شرایط اگه محمد واقعا نازنین رو میخواد شما آخر هفته بیاید یه نشون دست نازنین کنید تا محمد برگرده اماااااا امان از زبانی که ناغافل باز بشه 

از همین جا اول داستان از کاراگاه ها عاجزانه خواهش میکنم حتا اگه فکر میکنید دروغه از تاپیک برید و به ...

نه عزیزم اصلا دروغ نیست 

هر کسی هم هر نظری داشته باشه آزاده من تایپکم رو قفل نمیکنم 

مادر محمد میگه نه خواهر من محمد فعلا زن نمیخواد تازه رفته دانشگاه خدا میدونه کی کار براش جور بشه شما هرجور صلاح میدونی همون کارو بکن بخاطر حرف دوتا بچه زندگی دخترتو خراب نکن.

مادر نازنین هم عین همین حرفارو به نازنین میگه نازنین انگار دنیا رو سرش آوار میشه اما هیچکاری نمیتونه بکنه نه شماره ایی نه راه ارتباطی که با محمد حرف بزنه از طرفی هم فشار پدرش برای جواب مثبت همه باعث ناراحتی نازنین ششدن