2777
2789
عنوان

خدایاااا چراااا😞😞😞

177 بازدید | 10 پست

بچه نمیدونم چند روز چی شده 

کسی طلسم مون کرده زندگیمونو هی گره میوفته تو کارمون

تو تاپیک قبلم نوشتم یه چیزایی اما لحظه به لحظه همه چی داره پیچیده تر میشع چرااااا خداایا

خونه اجاره کردیم یه مقدار پول پیشمون کمه صاحاب خونه گفته اگه کم دارین پول اصلا نیاین بشینین چون چک دارم دو روز دیگه

از طرفیم😞دیشب با کلی ذوق با شوهرم رفتیم حسابی تمیزش کردیم خونرو و حسابی نقشه چیدیم واسه خونه و اتاق نی نی

خیلی دلم گرفته چرا یهو همه چی داره برمیگرده این خونه ای ک درحال حاظر هم هستیم صاحاب خونه گفته تا فردا پس فردا حتما باید پاشین چون ازونور خونش اجاره رفته می خاد بیاد اینجا خودمونم میدونستیم از یه ماه پیش دنبال خونه بودیم.

اجارشو نداریم بدیم گره افتاده به کارمون کار کسیه یعنی؟‌

دو روز دیگم خودمون چک داریم ک باید پاس بشه

ماشینمونم چند روز پیش خراب شد ٦٥٠ تومن پولش شد امروز تازه تحویل گرفتیم

دو نفر هم از اشناها قرار بود بهمون پول قرض بدن که هردو دقیقه ٩٠ زدن زیر حرفاشون

چ خاکی بسرمون شده نمیفهمم 

خدایا به بچه تو شکمم رحم کن لااقل نگاهی بکن 

بچه برامون دعا کنید بد گیر افتادیم 

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم وقتی بد میاره دیگه میاره... ایشالله درست بشه..جای سیسمونی از خانوادت پولشو بگیر تو مستاجری تخت و کمد به درد نمیخوره پولشو بزار رو پول پیش خونه 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
ایشالا مشکلتون حل میشه توکل به خدا کنید طلایی چیزی نداری بفروشی؟

نه تا الان سر همین مشکلات مالی که یهو پیش میومد همه رو دادم رفته

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
ادم وقتی بد میاره دیگه میاره... ایشالله درست بشه..جای سیسمونی از خانوادت پولشو بگیر تو مستاجری تخت و ...

سیسمونی رو خیلی وقته گرفتم تازه اخرین چیزایی ک لازم بودو گرفتیم  پدرم هرچی در توانش بودو گذاشت بنده خدا

چمیدونستم اینجوری میشه اخه

خدا بزرگه به مو می رسونه ولی پاره نمی کنه برات دعا می کنم

مرسی عزیزم

سیسمونی رو خیلی وقته گرفتم تازه اخرین چیزایی ک لازم بودو گرفتیم  پدرم هرچی در توانش بودو گذاشت ...

نترس مشکلت حتما حل میشه منم برات دعا  میکنم 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
نترس مشکلت حتما حل میشه منم برات دعا  میکنم

ممنونم😔