2777
2789
عنوان

جواب این مادرشوهرو چی بدم منه بی زبون...

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 29 پست

والا چندروز پیش مادر شوهرم گفت, فلان همسایه گفته رضارو دیدم چقد لاغر شده, گفتم خواسته یچیزی بگه, وگرنه از بعد عروسی 15کیلو اضاف کرده , حالا میدونم از عمد اینو گفته, والا شوهرم دیگه غذاها خونشونو دوس نداره میگه از وقتی دستپخت تورو خوردم مال اونا بی مزس, همیشه هم میگه فلان غذارو از خانومم بپرسین چجوریه ,فلان غذاش اینجور و اونجوره, مادرشوهرمم زورش میاد

[QUOTE=] جای من بودی چه میکردی روز ولنتاین شوهرم برام دسته گل خرید بعد رفتیم خونه مادر شوهرم مادر شوهرم نتونس ... [/QUOTE]

منم اگر شوهرم یه تیکه طلا برام بگیره مادرش میگه پس کو مال من . انگار من هوووشم . من ۶۰ گرم طلا فروختم تا به شوهرم میگم کی برام میگیری . میگه منم میخوام

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای من بودی چه میکردی روز ولنتاین شوهرم برام دسته گل خرید بعد رفتیم خونه مادر شوهرم مادر شوهرم نتونس ...

منم ی ماجرا تقریبا مشابه تو دارم روز ولنتاین مادرشوهرم خونمون بود یهو شوهرم با گل و کادو اومد تو داد بهم مادرشوهرم اخماش کرد توهم گرفت ی گوشه خوابید 

لطفاً برای سلامتی تو دلیم یه صلوات می‌فرستی🥺🙏

چیزی نگو.. توی دلت بخند به این طرز فکر. شما هر چی بگی ایشون عوض نمی‌شه که. از هر ده بار که چیزی گفت بگو قدیم محبت به این بود که فقط بدی طرف بخوره. الان همه اطلاعاتشون رفته بالا. می‌فهمن سلامتی مهمه نه چاقی و لاغری.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
جای من بودی چه میکردی روز ولنتاین شوهرم برام دسته گل خرید بعد رفتیم خونه مادر شوهرم مادر شوهرم نتونس ...

واییییی😯آفرین بهت چه باکمالات که انقدرتحمل داری😊پس اون تایپک حاظرجوابی اگه این مشکلو داشت چی میگفت

عزیزم این که اصلا ناراحتی نداره همه مادرها به بفکر بچشونن ،من خودم که میرم خونه مامانم هر چی که داشته باشن تو خونه میاره به زور به خوردم میده ،از دوست داشتنشونه منظورش این نیس شما بهش نمیرسی ،هر موقع میگه چیزی بده به شوهرت بگو چشم ،اصلا بخاطر این چیزا ناراحت نشو خودت اذیت میشی

به شوهرت بگو مامانت خیلی به غذاخوردنت اهمیت میده لطفابهش توضیح بده که من بهش میرسم .اگه مادرشوهرمستق ...

صد دفعه گفتم شیرتخم مرغ بدش میاد نمیخوره

میگه بزور بده انگار شوهرم بچس بزور بریزم حلقش

منم ی ماجرا تقریبا مشابه تو دارم روز ولنتاین مادرشوهرم خونمون بود یهو شوهرم با گل و کادو اومد تو داد ...

بعضی مادرا بجای عشقی که باید از همسر بگیرن از پسراشون میخوان و تا میبینن پسراشون فلان چیز رو برا زنشون میگیرن ناراحت میشن عین مادرشوهر من . اصلا چشم شوهرش نداره انگاری ازدواج کرده فقط یه پسر دنیا بیاره برا کمبود محبتش . اونوقت جلوی پسرش خودشو میزنه به موش مردگی

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

والله  خانواده شوهر من همش بهش میگن چاق شدی..چرا اینقدر میخوری...چرا به سلامتیت نمیرسی... من نمیدونم..هیچ کس رو نمیشه راضی کرد..حالا من شوهرمو چاق تحویل گرفتم حالا تقصیر من شده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
والله  خانواده شوهر من همش بهش میگن چاق شدی..چرا اینقدر میخوری...چرا به سلامتیت نمیرسی... من نم ...

بگو انقدر دستپختم خوبه و بهش میرسم چاق شده

عزیزم قشنگ درکت میکنم.مادرشوهره منم اوایل زنگ میزد ارد میداد فلان چیزو واسه پسرم درست کن.یا غذاهای مقوی بپز.انگار من بلد نیستم یا من دشمن پسرشم میخام بهش غذای بد بدم.حالا شوهرم همیشه میگه دستپخته مامانمو دوس ندارم.منم ی جوری رفتار میکردم فهمید بدم میاد.کمتر میگه اما بازم میگه.منم تا میرم خونشون میگم کمپوت درست کردم.حلیم درست کردم‌.الکی میگ دیگه چیزی نگه

عزیزم قشنگ درکت میکنم.مادرشوهره منم اوایل زنگ میزد ارد میداد فلان چیزو واسه پسرم درست کن.یا غذاهای م ...

شوهر منم همیشه از دسپختم تعریف میکنه هروقت غذا میکشم چه خودمون باشیم چه مهمون میگه خانم مثل همیشه عالی شده غذات فک کنم از همون حرص میخوره

شوهر منم همیشه از دسپختم تعریف میکنه هروقت غذا میکشم چه خودمون باشیم چه مهمون میگه خانم مثل همیشه عا ...

مادر همسر من هم همیشه از غذام ایراد میگیره با اینکه همه سر سفره کلی از غذام تعریف میکنن. بیخیال. من عادت کردم به طوری که میشینیم سر سفره همسرم میگه مامان ایراداتو بگو تا شروع کنیم به خوردن غذا.

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!