2777
2789
به من گفت اول ناشتا میگیرم برو صبحانه غیر شیرین بخور یک ساعت بعد گلوکز بخور بعد یک ساعت دوباره خون ب ...

اولین باره میشنوم که برای ازمایش جی تی تی  گفتن صبحانه بخور شما هر چی بخوری قند داره نون شیر ....

این ازمایش اسمش تحمل گلوکز هست من جات باشم میرم صاف پیش مدیر ازمایشگاه کسی چیز به این سادگی نمیدونه تو. ازمایشگاه چه غلطی میکنه؟؟؟

یه ازمایش دیگه هست برای دیابتی ها اون قند ناشتا و ۲ ساعت بعد خوردن صبحانه هست ولی ازمایش شما تحمل گلوکز هست برای تشخیص دیابت بارداری

و. این ازمایش جوابش غیر قابل قبوله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش شکم داشتی؟ دور کمرت چند شده؟

دور کمرمو اندازه نگرفتم ببینم چقد تغییر کردهولی کلا زیاد نیس مانتوهای قبل بارداریم ی کم تغیر کردن راحت همونارو میپوشم هنوز

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊
اولین باره میشنوم که برای ازمایش جی تی تی  گفتن صبحانه بخور شما هر چی بخوری قند داره نون ش ...

خدااا کنه انقد استرس گرفتم میخوام گریه کنمفردا میرم به دکترم نشون میدمببینم چی میگه

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊