2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه ازمایش ودرست نداده باشم؟ به من گفت برو خونه صبحانه بخور یک ساعت بعد گلوکز بخور ولی من نیم ساعت بعد صبحانه تقریبا گلوکزمو خوردم

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊
دکترت نشون دادی؟ قند ناشتات خیلی خوبه شکمه اولته؟ قبلا قندت نرمال بود؟

نه دکتر هنوز نبردم فردا باید برم بارداری اولمه

ممکنه ازمایش ودرست نداده باشم؟ به من گفت برو خونه صبحانه بخور یک ساعت بعد گلوکز بخور ولی من نیم ساعت ...

رفتی صبحانه خوردی چرا؟؟؟

ببخشید چه احمق بوده مسول ازمایشگاه باید همون جا بعد نمونه دادن ناشتا بخوری و بشینی تو  ازمایشگاه ( نباید راه بری که قند بسوزه) بعد از یک ساعت که از خوردن شربت گذشت دوباره نمونه بدی

این جواب درست نیست

رفتی صبحانه خوردی چرا؟؟؟ ببخشید چه احمق بوده مسول ازمایشگاه باید همون جا بعد نمونه دادن ناشتا ...

به من گفت اول ناشتا میگیرم برو صبحانه غیر شیرین بخور یک ساعت بعد گلوکز بخور بعد یک ساعت دوباره خون بگیرم ولی برمن بین صبحانه وگلوکزم تقریبا نیم ساعت چهل دقه فاصله افتاد

احتمالا تا الان ۱۰ کیلو شده یکم بالاست وزنه قبله بارداریت چقد بود؟قدت؟ شکمت بزرگ شده؟

وزن یبلم ۸۳ بود شده بودم ۹۰ ولی شکمم زیاد بزرگ نیس هرکی میبینه متوجه نمیشه باردارم قدم ۱۶۷