2777
2789
عنوان

دلم خیلی یه نی نی میخواد😔

176 بازدید | 10 پست

دوس دارم بار دار شم چند ماهه اقدام کردم هر ماه در انتظارم ولی نیست که نیست نمیشه. خیلی دلم میگیره دقتی نی نیایه بقیه رو میبینم . منم دوس داشتم تو خونه تنها نمونمو یه نی نی داشته باشم پیشم . بهش برسم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالاه خدا بهت بده سال دیگه بیای بگی دیوونم کرده با کاراش از بس شیطونه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

من که نی نی مو از دست دادم همش میام اینجا .دلم داره مبترکه هرجا هم میرم نی نی میبینم. 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شمااااارتتتتت

الهم صلی علی محمد وال محمد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین