2777
2789
عنوان

یه آقایی جذبم شده رابطه شروع شده

347 بازدید | 48 پست

چیکارکنم پیگیرم بشه وبراش مهم باشم. رفتارم اصلاجالب نبوده تاحالا باهاش. مثلاخودم گفتم کات وبازخودم رفتم پیام دادم بهش. اشتبااااااااااه کردم. بدم میادازخودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز دوبارهههه

ولم کن توراخدا. افتادم یه چاه که خودمم نمیدونم چیکارکنم اتقدرامروزگریه کردم. وابسته شدم بهش منِ لعنتی اونم تو20روز. بدم میادازخودم. بااین تیپ وقیافم آخه ازچیه اون لاشی خوشم اومده

ولم کن توراخدا. افتادم یه چاه که خودمم نمیدونم چیکارکنم اتقدرامروزگریه کردم. وابسته شدم بهش منِ لعنت ...

کاریت ندارم گل راحت باش صلاح خودتو بهتر میدونی 

به خودت فوش نده خوبیت نداره

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

کاریت ندارم گل راحت باش صلاح خودتو بهتر میدونی به خودت فوش نده خوبیت نداره

میدونم صلاحم رامیخای. خب چیکارکنم بتونم رهاش کنم وبی خبالش بشم.دارم میمیرم

کااااااش برمیگشتم به یه ماه پیش که شمارش راهنوزنداده بودبهم. دارم دیوونه میشم. تو20روزوابسته شدم شدی ...

در این حد؟

همون شب رو یادته که حرف زدیم  اگه همون شب که گفتم بهت از همه جا بلاکش کرده بودی و سختیشو کشیده بودی الان دو هفته گذشته از اون شب کامل فراموشش کرده بودی 

حالا کاری به چیزیش ندارم به سن و قیافه و لاشی بودنش 

ولی خب لاقل ای کاش بازی روانی بهت نمیداد 

قشنگ این کارارو کرد اینجوری وابسته شدی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

میدونم صلاحم رامیخای. خب چیکارکنم بتونم رهاش کنم وبی خبالش بشم.دارم میمیرم

اولین تجربت هست؟

در این حد؟همون شب رو یادته که حرف زدیم اگه همون شب که گفتم بهت از همه جا بلاکش کرده بودی و سختیشو ک ...

اون کاری نکرد. من خودم رفتم دیدمش واومدم پیام دادم تمومش کنیم. اونم دیگه پیام ندادتاامروزخودم پیام دادم

اون کاری نکرد. من خودم رفتم دیدمش واومدم پیام دادم تمومش کنیم. اونم دیگه پیام ندادتاامروزخودم پیام د ...

همین اسمش بازی روانیه 

انقدر کم پیدا میشه تا ذهن تورو درگیر کنه و بشینی فکر کنی راجبش تااااا حالت بد بشه 

شاید از شما بهتر پیشش هست فعلا 

نه. قبلایه رابطه مجازی دوساله داشتم که خودم کات کردم

خب از تجربه و سختی های که توی اون رابطه کشیدی استفاده کن دیگه خودت باید بدونی که بعد کات چجوریه 

ولی خب فکر نمیکنم قصد جدایی داشته باشی بعید می‌دونم حداقل