2777
2789

من شش ماه متفورمین خوردم تاثیری نداشت یه ماه کلومیفن و لتروزول هرکدوم شبی دوتا خوردم و ۱۴ پریودی سوزن hcg زدم دو تا باهم

بازم تاثیری نداشت

این ماه لتروزول و متفورین خوردم بدون سوزن

دعا کنید برام اثر داشته باشه

خیلی تحت فشارم

سوزن😐😑😐

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یبار لتروزول خوردم بدون امپول همون بار باردار شدم  شاید شانسی بوده نمیدونم

چند ماه اقدام بودی 

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰

من این ماه اولین باریه که دارم اترو مبخورم قعلا دکترم گعته۱۶ پری بیا پیشم شاید امپول بزنه

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
من یبار لتروزول خوردم بدون امپول همون بار باردار شدم  شاید شانسی بوده نمیدونم

عه خوش به حالت برای منم دعا کن

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
من پنج ماه لتروزول خوردم و باردار شدم

میگن که سه ماه بیشتر دیگه جواب نمیده

من با ی بار لتروزول بدون امپول باردار شدم

وای خوش به حالت منم خیلی امیدوارم این ماه 

انقدر گرمی میخورم حد نداره