2777
2789

بخدا دیگه خسته شدم تا چندماه پیش وضع مالیمون خوب بود همه چی داشتیم ولی یدفعه با این تحریم کوفتی ب گل نشست زندگیمون روزی نیست با شوهرم سر خونه کوچیک و ازبین رفتن سرمایه دعوا نکنیم باورنمیشه رابطه مون سراین چیزا داره خراب میشه من مقصر چون فک میکرد گرونی موقت و همه چیز برمیگرده ب حالت اولش کسی هست دردل کنیم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

اخه چه کاریه خواهرم. چه دعوایی اخه؟

خب مشکل مالی پیش میاد

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماهم مینطوریم فقط دعوامون سر این چیزاست خدا خودش کمکمون کنه ماهم ی خونه داشتیم فروختیم که ی خونه بهتر بخریم یکدفعه گرون شد و الآن پولمون داره بی ارزش میشه خیلی ناراحتم گاهی اوقات قلبم درد میگیره بهش فک میکنم ...خدا لعنتشون کنه ک اینقدر گرونی آوردن 

الان دیگه تقریبا همه کم و بیش به خاطر مشکلات اقتصادی در عذابن بیشتر دعواها سر همین مسائله متاسفانه

ماهم بعضی وقتا دیگه جون به لب میشیم و یه جرو بحثی میکنیم.بعدش پشیمون میشیم و خودمونو میزنیم به بیخیالی!

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤

ما هم تو یه خونه ای بودیم بهتر از هیچی بود ولی نوساز و جای بدی نبود قیمتشم مناسب بود شوهرم گفت بیا خونه رو بگیریم گفتم نه . من بچه ها مو تو این محله مهد و مدرسه نمیزارم کلا از اینجا میرم . و گفتم فلان جا بخریم یهو خونه ها رفتن بالا . و همون خونه ای که توش بودیم هم نتونستیم بخریم قیمتش رفت بالا . صاحب خونه بیرونمون کرد الان رفتم چند خونه بالاتر از همین . بد شانسی تا کی

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

ژرفا جان این مشکل خیلی از ماهاست ..خدا لعنتشون کنه ..همه چی رو یهویی چن برابر  گرون کردن ..اوقات خود وخانوادتو تلخ نکن ..خط اخرو متوجه نشدم ..همسرتون میگه شما مقصرین؟یا برعکس؟

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
عزیزم همیشع که اینجور نمیمونه بالاخره این سختیام تموم میشه

نه عشقم.هیچوقت ارزونی نمیشه،با سیل و زلزله گرونی از یادمون میره فکر میکنیم درست شده .دیگه سر نگه داشتن مشکله