2777
2789

ولی خواهرتون که دو دفعه اونم ivf کرده نشده ( و جفتتون با هم دوقلو باشین) 

و دیگه نتونسته باشین بی بچه تحمل کنین و رفتین ivf کردین 

اونوقت اگه خواهرتون کلیییییی باهاتون بد شه و قهر و دعوا و... ناراحتی و.. قطع ارتباط یه جورایی و... 

شما اینجا به نظرتوون چی کار میشه کرد؟ 

( این مساله رو هم که باید بهش حق داد رو رعایت کرده باشین البته ها...! اینجوری نبوده که درکش نکرده باشین و حق ندین و.. بلکه سعی کرده باشین کمتر باعث تشدید بشین.. 

خب با این وجود این قضیه ادامه دار باشه اونوقت شما باشین چه رفتاری میکنین؟ 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

اصراری به ادامه‌ی ارتباط نخواهم داشت. ولی از اون طرف هم به خواهرم نشون بدم که هر وقت حالش خوب بود و تمایل به ارتباط داشت یا نیاز به کمک داشت براش هستم.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

سعی میکنم باهاش ارتباطمو کم کنم و توجه نکنم به حرفاش و کش ندم. چون هییییچ فایده ای نداره بحث کردن تا زمانی که بچه دار نشه. اون در حال حاظر از همه دلگیره و همه رو مقصر میدونه خیلی حساسه. دست خودش نیست .درکش کن و به حرفاش اصلا توجه نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی میکنم باهاش ارتباطمو کم کنم و توجه نکنم به حرفاش و کش ندم. چون هییییچ فایده ای نداره بحث کردن تا ...

گفتم درک کردن رو.. که هست.. 

ارتباطت رو باهاش کمتر کن یه مدت

خیلی کمه ارتباط... از اون موقع که گفته شده بهش تا الان شاید 4 دفعه کلا همو دیدیم.. اونم خیلی اتفاقی و چاره ای نبود.. یکیش تو عید مهمونی خونه عمه یکیشم خونه مادربزرگم با دو جای دیگه.. تو این 4 ماه شاید 4 دفعه اونم کوتاه... کمتر از اینم دست من نبوده دیگه... 

الان با ای وی اف باردار شدی؟

بگو چه مراقبتایی انجام دادی و خوردن و غذات چجوری بوده؟

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

اووه شما هنوز درگيري؟ بيخيال شو وقتي ميبيني رفتارش اينطوريه چه اصراريه باهاش ارتباط داشته باشي؟!

اينقد سر اين موضوع تاپيك زدي باز نكرده ميفهمم شمايي

سلامت خودت و بچه هاتو بذار اولويت ، قرار نيست كه ديگه خودتو داغون كني

شما تلاشتو كردي ديگه رهاش كن به حال خودش تا خودش بياد سمتت نيومدم سما اصرار نكن

اووه شما هنوز درگيري؟ بيخيال شو وقتي ميبيني رفتارش اينطوريه چه اصراريه باهاش ارتباط داشته باشي؟! اي ...

من نمیخوام اصلا بیاد سمتم... مشکلم این نیست اصن.. اینقدر مساله رو حاد کرده که از اینم فراتره... باید از نزدیک ببینی تا متوجه شی.. من اصلا اصراری به ارتباط ندارم.. خودشم گفته.. برگشته به مامانم گفته تا موقعی که pavo با تو میره میاد اصلا من نمیخوام با تو کاری داشته باشم... ( حالا من یکی دوشب خونه مامانم مونده بودم و یکی دو جاهم بود که با مامانم رفتیم اونم اومد اونجا دید من و مامانم کنار هم نشستیم ( ما خبر نداشتیم اون میاد اونجا وگرنه کنار هم نمینشستیم...! 

من نمیخوام اصلا بیاد سمتم... مشکلم این نیست اصن.. اینقدر مساله رو حاد کرده که از اینم فراتره... باید ...

اخرش خسته ميشه از اين رفتاراش

شما الان به كمك و مراقبت احتياج داري خودتو بذار تو اولويت مشكل اونه نه شما

اخرش خسته ميشه از اين رفتاراش شما الان به كمك و مراقبت احتياج داري خودتو بذار تو اولوي ...

حیف... کاش میفهمید نه اینکه انقد به یذره موندن من و کمک مانانم حسودی کنه... همش میگه فرق میذارین... به مامانم میگم خب بهش بگو تو هم بیا شب بمون عین این... وگرنه کار اضافه تر نمیکنه که مامانم...