2777
2789
عنوان

فقط کسایی که دکتر شهسواری میشناسن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 29987 بازدید | 48 پست
شما راضی هستی از عملت گوشتی بود بینی؟ 

من ویزیت رفتم بخاطر یه سری مشکل عمل نکردم ولی بیماراشو دیدم همشون خوب شده بودن

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادرس و شماره مطبشون لطف میکنید دوستان؟ واینکه ایشون دکتر پوست هم هستن کارشون خوبه؟

نه متخصص گوش و حلق بینی و جراح زیبایی 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

دو تا از دوستای صمیمی ام پیش دکتر شهسواری عمل کردن واقعا عالی شده بینی شون. اونی که خواست براش نیمه فانتزی در اورد اونی که خواست براش طبیعی دراورد خیلیا نمی فهمن عمل کرده کارش خیلی خوبه شماره و اطلاعاتش تو اینترنت هست

دو تا از دوستای صمیمی ام پیش دکتر شهسواری عمل کردن واقعا عالی شده بینی شون. اونی که خواست براش نیمه ...

من خودمم دو هفته پيش قبل از اوضاع كرونا پيش دكتر شهسواري عمل كردم خيلي برام خوب دراورد واقعا راضيم دكتر فوق العاده ايه واقعا به نظرم تو تهران يكي از بهتريناست

عزیزم هزینه عملش چنده حدودا دکتر شهسواری

برای من ۱۷ تومن میشد ولی چون آشنا بود ۱۱ تومن دادم

واااااااقعا راضیم هر کی میبینه خوشش میاد از بینیم البته تا نگم عمل کردم نمیفهمن خیلی طبعی و عالی دراورده برام

من پارسال ۳ شهریور عمل کردم

اخه تماسی نیست که ..باید اول ببینن

آره عزیزم ولی من بامنشیشون صحبت کردم گفتن از ده یازده تومان شروع میشه واونقدریم اضافه نمیشه درسته گفتن بایدبینیموببینن ولی یکی دوتومن تغییرقیمت داره

من خیلی تحقیق کردم دکتر شهسواری خوبه  ولی باز میترسم  چون اکثرا کسایی که بینیشون رو عمل کردن تو بینیشون حرف میزنن نظرتون چیه چیکار کنم؟؟ از اینم میترسم سوراخ بینیم نا متقارن بشه کمکم کنین❤

من خودمم دو هفته پيش قبل از اوضاع كرونا پيش دكتر شهسواري عمل كردم خيلي برام خوب دراورد واقعا راضيم د ...

سلام ببخشید وقتتون رو میگیرم شما هنوزم راضی هستید؟ اخه یه نفر مبگفت بینیش رو خراب کرده؟