2777
2789

سلام مامانای عزیز اگه اطلاعی دارید میشه بگید درمورد بیمارستان 

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوشتری تشکیل پرونده دادم

شما چند هفته تشکیل دادی من الان ۲۰ هفتم تعریفش شنیدی خوبه؟تامین اجتماعی هسین؟

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
خيلي سال هست كه هيچ كدوم از اين بيمارستانها رو نرفتم ولي شنيدم شوشتري بيمارستان خوبيه مخصوصا از بعد ...

اره منم شنیدم ولی بازم دو دلم 😐

شما چند هفته تشکیل دادی من الان ۲۰ هفتم تعریفش شنیدی خوبه؟تامین اجتماعی هسین؟

من ۱۹ هفته رفتم وقت داد واس ۲۵ هفته .اره فامیلمون اونجا سز شده گف خوبه

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام
من ۱۹ هفته رفتم وقت داد واس ۲۵ هفته .اره فامیلمون اونجا سز شده گف خوبه

وای من خیلی میترسم بچه دومم هس دکتراش خوبن

وای من خیلی میترسم بچه دومم هس دکتراش خوبن

منم بچه دوممه ترس هم خیلی دارم اخه عمل دومه ولی توکل به خدا شنیدم کارشون خوبه

منم بچه دوممه ترس هم خیلی دارم اخه عمل دومه ولی توکل به خدا شنیدم کارشون خوبه

خداروشکر پس منم برم شوشتری ثبت نام کنم زوده هنوز یا بزارم ۲۵ هفته برم 

ببخشید اینقد ازت میپرسم🌷

خداروشکر پس منم برم شوشتری ثبت نام کنم زوده هنوز یا بزارم ۲۵ هفته برم  ببخشید اینقد ازت میپرسم ...

نه عزیزم اشکال نداره.الان برو خودشون بهت میگن واس تشکیل پرونده چه روز و ساعتی بیای که علاف نشی .همه برگه های آزمایش و سونو رو هم ببر

نه عزیزم اشکال نداره.الان برو خودشون بهت میگن واس تشکیل پرونده چه روز و ساعتی بیای که علاف نشی .همه ...

باشه ممنون عزیزم پس دیگه خیالم راحت باشه برم شوشتری اگه بدونی بی حس میکنن