2777
2789

قربون  خدا برم من چرا ب یکی همه چیزای خوبو با هم میده ب یکی مثل من هیچی .بعضی همه چیو باهم دارن واقعن خوشبحالشون ولی من نه قیافه نه پول نه سواد خوب ن اعتماد ب نفس هیچی هیچی .نازایی هم اصافه شده

خدایا مواظب تو دلیم باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سواد و پول و اعتماد بنفس دست خود ادمه، نازایی درمان میشه قیافه هم ک ماشالا این روزا کلی عمل و رنگ و ...

اره عمل هست ولی پول میخاد ک اونم ندارم ناشکری نمیکنم ولی بعضز وقتها فکرم درگیر میشه دیگه

خدایا مواظب تو دلیم باش 
سواد و پول و اعتماد بنفس دست خود ادمه، نازایی درمان میشه قیافه هم ک ماشالا این روزا کلی عمل و رنگ و ...

بعضی وقتها دست خود ادم نیست این چیزا 

خدایا مواظب تو دلیم باش 
اره عمل هست ولی پول میخاد ک اونم ندارم ناشکری نمیکنم ولی بعضز وقتها فکرم درگیر میشه دیگه

خب عمل نکن عزیزم کلی راه دیگه هست، ولی میدونم گاهی ادما همه چیزو مهیا میخوان منم گاهی اینجور میشم و فقط نداشته هامو میبینم ولی شوهرم تو این مواقع از حالم متوجه میشه ناراحتم میشینه باهام حرف میزنه از موفقیتامون ک میگه میبنم چقد حالم بهتر شد نکات مثبتو دارم میبینم، شما هم سعی کن ب انرژی ها دقت کنی انرژی منفی برا خودت نفرست فقط خودتو ازبین میبری سعی کن ی دفتر بذاری روزانه ده تا چیز ک بخاطرشون خوشحالی رو بنویس و خداروشکر کن ببین چقد تو روحیه و رزقت تاثیر داره حتی مثلا اگر از داشتن یه جفت کفش خوشحالی یا روز خوبی داشتی، من اینکارو انجام میدم خیلی تاثیر خوبی داره برام

خب عمل نکن عزیزم کلی راه دیگه هست، ولی میدونم گاهی ادما همه چیزو مهیا میخوان منم گاهی اینجور میشم و ...

مرسی عزیزم .نمیگم خوشحال نمیشم با چیزای کوچیکم خوشحال میشم ولی اعتماد بنفسم خیلی کمه خودمم میدونم

خدایا مواظب تو دلیم باش 
وقتی همه بد یها رو با هم د اریم خودم می گم دیگه اعتماد به نفس چیه  منم دلم بر خودم خیلی می سوزه ...

همین دیگه .من نمیتونم زیاد تو جمع باشم 

خدایا مواظب تو دلیم باش