2777
2789
عنوان

بی مزه ترین عروسی ک رفتین..

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کاری با این جریان ندارما 

ولی هیچ وقت دوست نداشتم عروسی بگیرم  و ملت رو دعوت کنم و هزینه کنم  و بعد  پشت سرمم حرف باشه ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عروسي يكي از اقوام دور بود دوماد انقد بيشعور بود نذاشت مهمونا باهاشون خدافظي كنن بعد برن ملت داشتن شام ميخوردن دست عروسو گرفت رفت گفتن كجا ميري بمون اخر سر بايد بري گف اينارو ول كني ميخوان تا صبح بشينن ولشون كن ما رفتيم☹️😒دوماد انقد خرررررر نديده بودم 

به نام قدرت مطلق الله

قبل عيد رفتيم عروسي پسر عمو شوهرم شهرستان 

تالار اينجور بود كه غذاخوريش از سالن اصلي جدا بود موقع شام ملت گروه گروه ميرفتن شام ميخوردن بعد ميز رو كه نفرات قبل نشسته بودن تميز نميكردن!!! نوبت ماشد انگار تو آشغالا غذامون رو اوردن...حالم داشت بد ميشد خيليم گشنم بود

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

عروسی فامیلمون تو شربتی که واسه خانوما سرو میکردن مشروب ریخته بودن من میگم خوردیم مزه شیرین نمیداد زیاد یه بو هم داشت اونوقت که شوهرامون اعتراص کردن گفتن عروسیه دیگه حدا میبخشه بچه مچه ها هم خورده بودن شانس اوریدم کشته ندادیم🙄🙄