2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک آپارتمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اگ ازدواج کنم قراره تو ی ساختمون زندگی کنیم😕اصلا دوسندارم😔فعلا ک مادرش خوبه باهام.با پسرش بیشتر مشکل دارم.نمیتونمم بگم دوسندارم چون میگن خونش همینع و وقتی خونه داریم اجاره نمیرم و پوف.اینقد ازدواج نکرده اذیت شدم آرزو دارم برم ی شهر دور هزاران کیلومتر فاصله باشه.

خواهش میکنم عزیزم.. منم خودم خیلی آد ومن احساس  میکنم دارند سو استفاده میکنن. مادر شوهرم   ...

میدونم چی میگی یکم کمتر برو خونشون و همیشه قبل از رفتن بجایی  به شوهرت بگو اول به تو بگه نظر تورو بخواد  و کلا سعی کن با زبون و احترام حرف خودتو به کرسی بشونی 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
منم اگ ازدواج کنم قراره تو ی ساختمون زندگی کنیم😕اصلا دوسندارم😔فعلا ک مادرش خوبه باهام.با پسرش بیشت ...

گول نخور .. من گول خوردم شوهرم طبقه بالا پدر شوهرم و ساخت گفت اذیت شدی کرایه میدیم از اینجادمیریم . الان بهش میگم اذیتم ولی قبول  نمی کنه که خون رو عوض کنیم

مگه میشه تویه ساختمون باشیو اذیت نشی؟؟؟؟؟ما هم بیرون رفتنی مادرشوهرمو میبریم اگه نبریم واسمون اخموتخ ...

آخه چه معنی داره ی پیر زن بیاد وسط دو تا زن شوهر جوون بشینه... بدو بدو میاد جلو ماشین میشینه  

گول نخور .. من گول خوردم شوهرم طبقه بالا پدر شوهرم و ساخت گفت اذیت شدی کرایه میدیم از اینجادمیریم . ...

کار نداره دانشجوهه،پدرش پولداره حمایتش میکنه.منم بگم یکی از اون طبقه ها نمیام اینم برمیگرده میگه کار ندارم ک خونه بگیرم پدرم داره و دیگ بهم نمیده جایی برم و از این حرفا.ولی خودم ذره ای دوسندارم.خودش تو ی شهر دیگ ی خونه داره ب اسم خودش گفتم بریم اونجا برا زندگی قبول نمیکنن میگن برا مهمونی و این چیزاس.شاید باورت نشه هنوز عقد نکرده نذر میکنم دعا میکنم ی شهری کار بگیره فقط برم دور شم میدونم تو شهر خودمون باشم و ی ساختمون زندگی که خودم دوسدارم و ندارم.خودشم ک مستقل نیس هر چی داره از باباشه فعلا.خدا کمکم کنه.