سلام خوبین؟ من با مادر شوهرم تو ی آپارتمان زندگی میکنم میشه یکم سیاست رفتاری نشنوم بدین؟ چطور رفتار کنم که دخالت نکنن؟؟ اصلا زبون ندارم و نمیتونم حق خودمو بگیرم. . کسی هست مثل من با خانوادهدشوهدش تو یک آپارتمان باشن؟
خواهش میکنم عزیزم.. منم خودم خیلی آد ومن احساس میکنم دارند سو استفاده میکنن. مادر شوهرم ...
میدونم چی میگی یکم کمتر برو خونشون و همیشه قبل از رفتن بجایی به شوهرت بگو اول به تو بگه نظر تورو بخواد و کلا سعی کن با زبون و احترام حرف خودتو به کرسی بشونی
واقعا نمیدونم بعضیا چرا انقد سیاست دارن پسر عمه من قشنگ صبحا بلند میشه میاد خونه عممینا صبحان میخوره بعد خانومش بیدار میشه میره دانشگاه ظهر هم میاد ناهر آماده
منم اگ ازدواج کنم قراره تو ی ساختمون زندگی کنیم😕اصلا دوسندارم😔فعلا ک مادرش خوبه باهام.با پسرش بیشت ...
گول نخور .. من گول خوردم شوهرم طبقه بالا پدر شوهرم و ساخت گفت اذیت شدی کرایه میدیم از اینجادمیریم . الان بهش میگم اذیتم ولی قبول نمی کنه که خون رو عوض کنیم
گول نخور .. من گول خوردم شوهرم طبقه بالا پدر شوهرم و ساخت گفت اذیت شدی کرایه میدیم از اینجادمیریم . ...
کار نداره دانشجوهه،پدرش پولداره حمایتش میکنه.منم بگم یکی از اون طبقه ها نمیام اینم برمیگرده میگه کار ندارم ک خونه بگیرم پدرم داره و دیگ بهم نمیده جایی برم و از این حرفا.ولی خودم ذره ای دوسندارم.خودش تو ی شهر دیگ ی خونه داره ب اسم خودش گفتم بریم اونجا برا زندگی قبول نمیکنن میگن برا مهمونی و این چیزاس.شاید باورت نشه هنوز عقد نکرده نذر میکنم دعا میکنم ی شهری کار بگیره فقط برم دور شم میدونم تو شهر خودمون باشم و ی ساختمون زندگی که خودم دوسدارم و ندارم.خودشم ک مستقل نیس هر چی داره از باباشه فعلا.خدا کمکم کنه.