2777
2789

سلام خوبین؟ من با مادر شوهرم تو ی آپارتمان  زندگی میکنم میشه یکم سیاست رفتاری نشنوم بدین؟ چطور رفتار کنم که دخالت نکنن؟؟  اصلا زبون ندارم و نمیتونم حق خودمو بگیرم. . کسی هست مثل من با خانوادهدشوهدش تو یک آپارتمان  باشن؟

من با مادر شوهرم توی یه خونه زندگی میکنم و اتاقش جلو اتاقمه و از دخالتهاش خسته شدم ولی خب خیلی رعایت میکنم یکمی تحمل واحترام خدای ماهم بزرگه

آدمهای صبور یدفعه میرن دیگه نمیان.... 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبقه ی بالای مادرشوهرم اینا زندگی میکنم معمولا بدون دعوت برا شام یا نهار نمیرم وتقریبا یه روز در میون نیم ساعت میرم خونشون میشینم میام و اما سیاست هرخریدی که میکنی بهشون نشون نده منظورم لباس  و ایناست 

پییششون احترام شوهرتو نگه دار و بیشتر شنونده باش و زیادم سخت نگیر از هرچیزی ناراحت نشو و تعارفی هم نباش و هرچیزی که بین شوهرتو خودت میشه نگو 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
من طبقه ی بالای مادرشوهرم اینا زندگی میکنم معمولا بدون دعوت برا شام یا نهار نمیرم وتقریبا یه روز در ...

من م خودم تا دعوت نکنه نمی رم خونشون. ولی دوس دارن هرجایی میریم اونا هم ببریم شوهرمم خیلی ممامان یه دلش میسوزه. بیشتر جاها اونم باهامون میاد

چقدر سخته .. پدر شوهر نداری؟

راستش برا من سخت نیست خداروشکر بلکه فرصته از نظر خودم. بعدشم خودم آدم آرومی هستم و مادرشوهرمم اهل دخالت نیست یعنی تاحالا من رفتاری نکردم دخالت کنه من احترامشو میزارم اونم همینطور .پدرشوهرم فوت شده

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
راستش برا من سخت نیست خداروشکر بلکه فرصته از نظر خودم. بعدشم خودم آدم آرومی هستم و مادرشوهرمم اهل دخ ...

شرمنده من بجای اون خانوم جواب دادم 

من م خودم تا دعوت نکنه نمی رم خونشون. ولی دوس دارن هرجایی میریم اونا هم ببریم شوهرمم خیلی ممامان یه ...

ما هم بیشتر جاها مادرشوهرمو میبریم من مشکلی ندارم ولی آره بعضی مادرشوهرا دیگه واقعا یکم غیرقابل تحملن

شرمنده من بجای اون خانوم جواب دادم 

خواهش میکنم عزیزم.. منم خودم خیلی آد ومن احساس  میکنم دارند سو استفاده میکنن. مادر شوهرم  طوری رفتار میکنه که بگه من بزرگترم باید به حرف من گوش بدی.. خیلی وابسته هستن خیلی آزمون انتظار دازن با اینکه پدر شوهرمم هست

ما هم بیشتر جاها مادرشوهرمو میبریم من مشکلی ندارم ولی آره بعضی مادرشوهرا دیگه واقعا یکم غیرقابل تحمل ...

آخه من تازه عروسم دوس دارم با شوهرم تنها باشم

با برادرسوهرم یه ساختمون ایم خیلی سخت بود اگه خدا بخواد یکی دوماه ریگه میریم از اینجا

.اگه قبل انجام هرکاری این جمله رو باخودمون بگیم  90% گناه هارو انجام نمیدیم...  اگه امام زمان جای من بود چیکار میکرد؟؟!!!!