2777
2789

سلام مهربونا

بچه ها دخترم تازه رفته تو پنج ماه فقط شیر منو میخوره،سرمایسختی خورده بود تازه خوب شده و تک و توک سرفه داره

خودم گلو درد داشتم دکتر دخترم فقط بهم سیتیریزین داد شبی یکی گفت ملینا هم میخوره مشکلی ندارع،با شربت دیفن هیدرامین که گفت غرغره کن.

مشکل اینجاست که امروز صبح دیدم گلوم به شدت ورم کرده رفتم بیمارستان گوشامم درد گرفته بود،گفت گلوت وحشتناک عفونت کرده،خلاصه آموکسی سیلین داد و سرماخوردگی و برم هگزین

الان شدیدا آبریزش بینی داذم،یکسره هم ماکس رو بینیمه اما خلاصه مجبورم با بچه یجا بخوابم،باباش که بیهوشه،

شماها در مورد داروها چه اطلاعاتی دارین؟خوردنشون بچه رو اذیت نمیکنه؟میتونم آنتی هیستامین هم بخورم؟

اینم بگم تا الان از اول بارداری دارو نخوردم فقط ویتامین و‌ چند باری قرص معده

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهنمایی که میتونم بکنم اینه که چهارتخمه بگیر بریز تو ابجوش لعاب که انداخت بخور پونه و نعنا و اویشن هم دم کن 

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)

شما عزیزم فردا از خودِ دکترت بپرس، تاثیر داروها بر افراد متفاوته. و ممکنه کسی نتونه کمکت کنه و به بچت آسیب برسونی

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.
من بچه ندارم خدا بچتو حفظ کنه ان شالله

عزیزززززم،ان شا الله این میوه ی شیرین قسمت شما هم بشه بیای بگی نی نی دار شدم کچلم کرده

سلام‌عزیزم

من بچه هامو اینطوری درمان‌میکنم...و حتی خودم و خانواومو...

اصلا دکتر نمیرم.

روغن سیاهدانه میزنم به فرق سر و روی پیشانی و روی بینی و روی گلو و روی سینه....

شدیدترین گلو دردروهم خوب میکنه.البته با رعایت غذایی.

اگه روغن سیاهدانه نداری...صبح از عطاری بخر و امتحان کن و معجزشو ببین.

چندین بار در روز باید تکرار بشه.

هروقت یادت میفته بزن.

رعایت غذایی هم داشته باش...خوب میشید ان‌شاءالله

تاجایی که بشه دارو وارد بدن نشه خیلی بهتره.

گلو درد و سرماخوردگی بیماریهایی هستن که درمانی بهتر از دارو دارن...بهتره واسه این مریضی‌های پیش پا افتاده دارو مصرف نکنیم.

برای گرفتگی بینی هم ۱قطره روغن سیاهدانه داخل بینی چکانده شود...یا روغن بنفشه اصل.

شربت ديفن هيدرامين معمولي هم برا ابريزش ميتونيد بخوريد

دیفن های جدید برای نوزاد عوارض داره،فقط در حد غرغره میشه استفاده کرد

اگه دکتر داده پس تو شیردهی مشکلی نیس تازه میره تو شیرت دخترتم زودتر خوب میشه 

مشکل آبریزش الانمه

میتونم آنتی هیستامین بخورم یا نه

دماغم آبشار شده

من تو بارداری فقط شلغم میخوردم عالییییییی بود گلو درد محو میکنه...تو شیردهی فقط استامینوفن500خوردم.. ...

یسره میخوام خام،پخته،توغذا

راهنمایی که میتونم بکنم اینه که چهارتخمه بگیر بریز تو ابجوش لعاب که انداخت بخور پونه و نعنا و اویشن ...

مشکل آبریزش الانمه😢