2777
2789
عنوان

دیگه مطمئن شدم شوهرم خیانت کرده بهم!

3909 بازدید | 113 پست

سلام با نی نی سایت خواهرم‌دارم تاپیک میزنم 

حالم خیلی بده !

یه چند وقتی به شوهرم مشکوک بودم که کسی رو میاره خونه!

من پنجشنبه ها میرم خونه مادرم از صبح تا شب و نیستم 

شوهرم تاکیید میکردهمیشه پنجشنبه خونه رو مرتب کنم که شاید دوستش بیاد خونمون پیشش 

یه مدت شوهرم مریض بود یه بار تو انباری یه دسته گل مصنوعی پیدا کردم که اوردم داخل خونه و چیدمش داخل گلدون البته هیچ واکنشی نشون نداد فقط یکم عصبی شد تا گل ها رو دید!

یه بار دیگه یه جفت جوراب زنونه که مال هیچ کدوم از اطرافیانم نبود (ما  رفت و امد با کسی نداریم و کسی خونمون نمیاد)

اخرین بارم یه کاند...م استفاده شده که بچه هام داشتن باهاش بازی میکردند و من از دستشون کشیدم

اینهفته یهویی به بهونه کتاب درسی با بچم رفتم دم خونه شوهرم خیلی ترسیده بود ولی سریع کتاب رو داد و نذاشت برم داخل 

منتظر موندم تو کوچه مخفیانه  که بره سرکار دیدم سریع از خونه رفت 

و پشت سرش یه زن سریع و هراسون رفت سوار ماشینش شد و رفت 

هنوز به روی خودم نیوردم ولی الکی مهربون شده چند روزه نمیدونم چیکار کنم چی بگم چه برخوردی نشون بدم 

خیلی داغونم

من تا الان دق میکردم... همین. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هات با کاندوم استفاده شده بازی میکردن؟؟؟🤤🤤🤤

بگو دروغ میگی😷😷😷

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

بايد ميرفتي داخل خونه ،كاندوم رو چي گفت؟؟؟اين همه نشونه داشتي باز داشتي ميگشتي

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

خدایی چیزی نگفتی من بودم جنازشو تو اسید حل کرده بودم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)