2777
2789
عنوان

اگزما

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 32 پست
بعیدم نیست والا

❌#گانودرما

گانودرما چیست؟

⭕️گاندروما یک ماده مخدر قارچی به ظاهر موجه و به ظاهر سالم است که به دلیل حمایتهای مافیای مواد مخدر و مافیای تجاری برای دولتهای خارجی و.... منافع زیادی دارد بنابراین مورد حمایت دولتها هم قرار گرفته و تبلیغات زیادی برایش انجام میدهند و همه مجوزهای دولتی را سریع به آن میدهند....

#بیوتروریسم
#مواد_مخدر_دولتی
#حمایت_صهیونیستها_از_دولتهای_فاسد_جهان
#وزارت_کشتار_جمعی
#اغراق_در_خواص

بومیان بعضی مناطق خارجی زمانهای قدیم از قارچهایی برای سرحال شدن و سرخوش شدن استفاده میکردند و حتی بعضی از آن قارچها توهم زا بودند و چون مسکن قوی میباشند ظاهرا احساس درمان شدن به انسان میدهند اما بمرور مثل کورتونها  از درون بدن را پوک میکنند. و وقتی متوجه میشوند که سالها گذشته و سالها باید زجر بکشند و آرزوی مرگ میکنند.

سلام عزیزم ار من میشناسم ولی کرم موقتیه عزیزم من دستاز استفاده کردم خوب میشد ولی باز دوباره برمیگشت باید از ریشه حلش کنی من شماره مشاوره پوستی ک میشناسم بهت میدم همینجا پیداشون کردم  تماس پاسخگو هستن مشاوره میدن و رایگانه عزیزم انشالا ک درمان بشی من راضی بودم ازش میتونی اطمین داشته باشی 09391661595

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی ام تا الان زیاد کرم های مختلف زدم یه مدت خوب میشه دوباره میزنه

عزیزم باید بری پیش یه دکتر خوب منم همینطوری بودم ولی یه متخصص ایمونولوژی خوب پیدا کردم اسمش دکتر شهرام سیدی بود خیلی با تجربه هستن و با سواد حتما برو پیش ایشون منکه خیلی خوب درمان شدم خداروشکر.