2777
2789
عنوان

چن قطره خون در ادرار بچه چهار ماه و نیم 😢😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست

واس پسر منم شده بود بعد ک بردمش دکتر گفت شیر زیاد بهش بده چیز خاصی نیست منم زیاد بهش شیر دادم سیرم بود بهش میدادم ادارش زیاد ک شد خوب شد مشکلی پیش نیومد خداروشکر ولی شما هم محض احتیاط پیش یه پزشک ببر

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

ببر دکتر ولی ممکنه اصلا هیچ چی نباشه. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس پسر منم شده بود بعد ک بردمش دکتر گفت شیر زیاد بهش بده چیز خاصی نیست منم زیاد بهش شیر دادم سیرم ب ...

ببرم سونو کنم ؟؟؟؟

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
ببرم سونو کنم ؟؟؟؟

یه دکتر اطفال ببر اگ لازم باشه بهت میگه ببری سونو ولی مطمئن باش چیزی نیست ک بخوای نگران باشی و کار به سونو‌نمیکشه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
یه دکتر اطفال ببر اگ لازم باشه بهت میگه ببری سونو ولی مطمئن باش چیزی نیست ک بخوای نگران باشی و کار ب ...

ممنوووونم 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
دعا کن‌چیزی نباشه 😢😭😢

استرس نداشته باش بچه های من دخترن اولی  رو تو پوشکش یه رنگ نارنجی دیدم کلی ترسیدم بردم دکتر و آزمایش بعد اخرش دکتر گفت اوره است گفتم تا کی اینجوریه گفت تا اخر عمر بعد خندید گفت مال همه همین جوره منتها چون پوشک نمیشه معلوم نیست

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله