2777
2789
عنوان

شوهرم فکر میکنه من بچشم

1085 بازدید | 39 پست

خونه اجیم بووم بهش گفتم میرم تادم در تت میخورم میام میگه من بهت نگفتم بو که رفتس تا دم درم اجازه باید گرفت اخه شروع کرده بحث و قهر من حقدندارم تا دم درم برم چکار کنم با این وقتی قهر میکنه یادش میره من زنشم زندگی واریم همخ چی میگه بهم 

خدایا شکرت 😍😍

چی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجتخبی ه ح. نحطیامم ااطخمچ تجمچگ😐😐

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چیز بدی نیست از دوست داشتن زیاده همه مردا تقریبا حسی شبیه اینو نسبت به خانومشون دارن احساس میکنن باید همه جوره باید خانومشونو محافظت و مراقبت کنن 

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو

گفت تو خیابون گفتم نه با غچه ای پشت درختا اصن از خیابون معلوم نیستیم حالا که رفتم تا پایین اومدم قهر کرده چرا رفتی من که نگفتم برو بهت نگفتم میتونی بری 

خدایا شکرت 😍😍

از دعوا بگزاریم کدوم شهرین ما که توت هامون نرسیده 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
خونه ی خواهرم بودم بهش پیام دادم میرم تا دم در با اجیم توت بخورم  

خب مجبور بودی یه همچین چیزی رو بهش بگی؟ 

خوبه نگفته خب که چی!!! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔