2777
2789

آرامش و سلامتی واقعا این دوتا به تنهایی هم کفایت میکنه 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه فنجون چای و تنی سالمو شادی خانواده‌م و کشورمآرامش روحی و مالیراضی‌یمنیازی به خونه‌ی ۵۰۰ متری ن ...

اخه مسئله اینه همونا رو هم من ندارم.... 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

اجاره صابخونه چی ؟هزینه مدرسه بچع تغذیه خوبش

عزیزم من نگفتم فتوسنتز 

در مقابل خواسته های استارتر گفتم بدون اون ها هم با آرامش و سلامتی هم میشه بهترین زندگی و داشت

آرامشی که گفتم رو چی معنی کردید شما ؟؟

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

عزیزم من نگفتم فتوسنتز در مقابل خواسته های استارتر گفتم بدون اون ها هم با آرامش و سلامتی هم میشه بهت ...

شما گفتی ارامشو سلامت این دوتا به تنهایی کافیه 

اسی هم حزف از خونه ماشین زد که جزو نیازهای اولیه هر انسانیهو حق طبیعی پر توقعی نیس

شما گفتی ارامشو سلامت این دوتا به تنهایی کافیه اسی هم حزف از خونه ماشین زد که جزو نیازهای اولیه هر ا ...

کلا متوجه عرایض بنده نمیشید 

موفق باشید 

شما لیست کن اضافه کنیم بهش

ب نظر من ادم اونیووو ک دوس داره کنارش باشه رو حصر باشه دسش ۱۲ دوصفر باش بجا ایفون کارگری کنه خسته نمیشه ک ولی ب شرطی ک پیش اونی ک میخاد باشه

جسارت نباشه البته نظرمو خاسی گفتم

اخه مسئله اینه همونا رو هم من ندارم....

عزیزم متوجه هستم

میدونم چقد شرایط سخته

دخترعمه من فرشته‌ای بود روی زمین واقعا با سن ۲۷ سالگی و دو تا دختر زیر ۵ سال تا چندسال درگیر بیماری بود. الهی شما همیشه روی خوش زندگی رو ببینی و این فقط یه مثاله، ماها همه حاضر بودیم هر چی داریم بدیم فقط سایش بالای سر دختراش بمونه. تا درگیر بیماری نشی، تا خدایی نکرده عزیزی رو از دست ندی متوجه نمیشی نعمت‌های واقعی همینا هستن

هر چند پول و آرامش خودشون هم خیلی مهمن

کاربری دوم کاربر رها در قرن ۱۹ هستم

عزیزم متوجه هستممیدونم چقد شرایط سختهدخترعمه من فرشته‌ای بود روی زمین واقعا با سن ۲۷ سالگی و دو تا د ...

ددرسته متاسفانه فشار مالی رومون به حدی زیاده 

اجاره خونه و قسط و.... 

دیگه به اونا فکر نمیکنم ولی به همینم راضیم 

راضیم پیشرفت نکنیم ولی دلخوشی داشته باشیم ولی چند وقتیه دل خوشیمونم رفته... 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗