2777
2789
عنوان

اسی دروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 65 پست
این خوبه، چند وقت پیش یکی عکس عروسیشو گذاشته بود، سرچ کردیم دیدم عکس عروسی ملکه ی یه کشوره. عکس عرو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کاربرا رو نینی یار گفته براشون گزارش نزنین تاپیکاشون نترکه جز افتخاراتشون باقی بمونه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
این خوبه، چند وقت پیش یکی عکس عروسیشو گذاشته بود، سرچ کردیم دیدم عکس عروسی ملکه ی یه کشوره. عکس عرو ...

ارزو بر جوانان عیب نیست 🤣

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ارزو بر جوانان عیب نیست 🤣

یعنی خیلی خوب بود 🤣🤣🤣

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
جواد مگه چشه.کاش یکی مرام حضرت جواد رو داشته باشه

منم‌همیمو میگم دیگه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
جواد مگه چشه.کاش یکی مرام حضرت جواد رو داشته باشه

یه اصطلاح خیلی قدیمیه خیلی خیلی قدیما بکار میبردن

چند وقت پیش یه خانمی تاپیک زد بیاید عکس از وسایل لاکچریتون بزارید اول خودم میزارم بعد عکس یه سرویس چینی که گوشش نوسته بود دیوار رو گذاشت گفت سرویس چینی عزیزم😐😅

بچه ها بهش گفتن این عکس مال دیواره کنارش نوشته دیوار گفت گذاشتمش دیوار واسه فروش آخرم دوسه تا فحش داد و تاپیک و بست😅😅هنوزم یادم میفته خندم میگیره آدم تو حوض نیم متری شیرجه بزنه ولی اینجوری ضایع نشه🤣🤣🤣

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔