2777
2789
عنوان

بیاین🎵🍡🍄🍙🍚🍠🍛🍌🍎

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مامانمم ولی اینابود صب اومدم😂

نون کره مربا.پنیر.خیارگوجه.هویج.فلفل دلمه.میوه سیب وپرتقال.هندونه.شیر.تخم مرغ.رب.ماست ی جعبه شیرینی ک شوهرم برا نیمه شعبان گرفته بود

💚🌱

😞همه مثه همیم😂

باید از برق بکیشیمش ب کمد تبدیل بشه والا فقط برق مصرف میکنه 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    

من تو یخچالم یه دبه ترشی هست..زرشکام توشیشه ..و همیطور البالو خشک و همینطور کشمش..

انواع مربا رو درست کردم که نمیخورم..

پشمک حاج عبددا😂با ویفر کاکائوییا..

ارد گندمم تو یخچاله تو سطل مخصوصش..

میوه ها تو جا میوه ای..

کمپوت اناناس .. رب ..سس .. سس شکلاتی و خیلیه حال ندارم 😂

من تو یخچالم یه دبه ترشی هست..زرشکام توشیشه ..و همیطور البالو خشک و همینطور کشمش.. انواع مربا رو در ...

اوووو اورین😄😄😄😄شما تاالان برندددهههه

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍