2777
2789

لایکم کنین

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم پیتزا پختن اصلا کاری نداره موادش مثل مواد استانبلی هستش می تونی به دلخواه بهش هر چی که دوس داری اضاف کنی مثل کالباس. قارچ. البته اول از همه روی خمیرش پنیر پیتزا بریز بعد ک موادو ریختی دوباره روش پنیر پیتزا بریز چون پنیر پیتزاش ک خوشمزش میکنه

پســـرم دنیامــــه

رو خمیرش سس کچاپ بریز قشنگ کل سطحش رو بپوشون بعد پنیر پیتزا بریز روش بعد ژامبون نگینی خرد شده بریز بعد هم روش قارچ و ذرت و فلفل دلمه و گوجه نگینی بریز ( گوجه خوشمزه میشه ) بعدم پنیربریز روش آب هم اسپری کن که کش بیاد .. خیلی هم خوشمزه میشه (((:

چرا

میخوام نظراتو بخونم یاد بگیرم  

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

من هر وقت درست میکنم همه تعریف میکنن الان عکس ندارم وگرنه میذاشتم.خمیر رو نازک تو تابه تفلون پهن میکنم بعد روش سس قرمز میزنم بعد سوسیس ،یا ژامبون رو نگینی خرد میکنم میریزم بعد مرغ ریش شده بعد قارچ خرد شده بعد هم پنیر البته واسه اینکه خوب کش بیاد روی هر لایه مواد یه ذره پنیر میریزم بعد هم مرحله اخر روی پنیر ها فلفل دلمه نگینی فر رو از قبل گرم میکنم بعد درجه ۱۷۰ نیم ساعت البته دمای فرها با هم فرق میکنه

من یک کاربر قدیمی ام که نمیدونم واسه چی کاربریم ترکید😢😢😢