2777
2789
منم ۳ سال اقدامم . منتظر نی نی . قبلا فقط میگفتم سزارین . از وقتی خواهرم دیدم نظرم عوض شد . یک هفته ...

اخه من هیچ دردی ندارم برا همین فک میکنم طبیعی نمیاد😥😥😥

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز ان شالله ک زایمان راحتی داشته باشی ❤❤❤

مرسی عزیزم 😙😙😙 توام همچنین

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
حالت سجده برو روزی یک ربع

یعنی چی سجده تو همون حالت بمونم؟

اره دکتر من به دوستمم همین ورزشو داد بعلاوه پیاده روی فقط یه طوری سجده برو که پاهات خیلی تو شکمت جمع ...

اخه سجده کنم که بچه بیشتر بالامیره تا پایین🤔🤔🤔

دیگه نیدونم دکتر من بیشتر زایمان طبیعی انجام میده و نظرش زایمان طبیعیه حالا اینکه بالا میره یا پایین میره رو نمیدونم

مفتخرم مسلمانم .خدایا عاشقتم بابت همه چیز خصوصا امام حسین
دیگه نیدونم دکتر من بیشتر زایمان طبیعی انجام میده و نظرش زایمان طبیعیه حالا اینکه بالا میره یا پایین ...

مرسی عزیزم اینم امتحان میکنم دیگه خستم کرده 😥😥😥