2777
2789

در مورد بیبی چک مشهوره

روی جعبه ها نوشته بالای ۱۰ دقیقه نا معتبر

بعد کلی مامان داریم تو نینی سایت که بالای نیم ساعت تا چند ساعت، هاله داشتن در بیبی چک و مامان بودن؛ حتی با آزمایش خون منفی

این ماجراش چیه؟ من اصلا متوجه نمیشم

کلا باید چند روز بعد موعد صبر کرد و بیبی چک استفاده کرد؟ 

لطفا یکی بیاد اینها رو برای من دقیق توضیح بده

خدا خیرتون بده

اولین روز تاخیر میتونی استفاده کنی و معمولا بعد چنددقیقه بیفته معتبره عزیزم بالای ده دقیقه میگن نامعتبره 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد خشک شدن بی بی چک ها مخصوصا مدیکور همشون هاله میندازن بخاطر تبخیر ادرار من پنج شیش تا مارک ریما هم زدم بعد بیست مین هاله مینداخ آز دادم منفی بود....فقط زیر پنج دقیقه معتبر

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

ببين كلا بي بي چك هاله كه ميندازه بعد چند ساعته پررنگتر ميشه وقتي خشك ميشه

ممكنه هاله اولش كمرنگ بوده متوجه نشدن بعد كه خشك شده پررنگ شده تازه ديدنش

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
بعد باردار بودی عزیزم؟

نه من نبودم اما تو نی نی سایت دیدم بعضیا بی بی چکشونو انداخته بودن بعد نگاه کردن دیدن دو تا هط شده و حامله بودن کلا ب بی بی چک انگار زیاد نباس اعتماد کرد

من این ماه هشت تا بی بی چکم یک ساعت بعد هاله واضح انداخت الان عکسشم میزارم ولی بعد دوهفته آز و سونو منفی بود الانم پروژسترون زدم لک بینی دارم به نظرم دارم پریود میشم. همش تو فکرم که اگر چیزی نبود پس چرا هشتا هال انداخت بعد یک ساعت؟ 😭😭

بعد باردار بودی عزیزم؟

عزيزم من ده روز به موعدم زدم بعد از يساعت هاله انداخت هاله اي كه اكثرا هر ماه داشتم فرداي اون روز يعني ٩ روز به موعد زدم بعد ٤٥ دقيقه هاله اومد و هر روز كه ميزدم مدت زماني كه خط ظاهر ميشد زودتر تز ديروز ميشد