2777
2789
عنوان

غذا

60 بازدید | 3 پست

دوستات لطفا کمک کنید من خورش فسنجون بار گزاشتم از 12 تا الان داره میجوشه اصلا روغن ننداخته حتی وسطاش اب سرد و تیکه یخ هم اضافه کردم بازم انگار نه انگار (خیلی کم روش روغن جم شده خیلی کممم)

بعد اینکه واس خوش طعم شدنش دیگه چه چیزایی میشه اضاف کرد و چقد دیگه باید رو گاز بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فسنجونو حداقل ۱۲ساعت میزارم. آبشو زیاد میریزم تا آخر دیگه غلیظ میشه و یکی دو سانت روغن میاد روش 

بیست دقیقه آخر یکم زعفرون بریز توش 

یه قاشق شکر هم بریز ملس بشه 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792