2777
2789

سلام.کلا من تا میام اینجا حس میکنم وارد یه دنیای دیگه شدم.خیانت شوهر.خیانت زن داداش.رو هم ریختن جاری با برادر شوهر.بیاید موهام.چرا برا بارداری تلاش میکنید. عاشق یکی از ادم معروف ها شدن.وای بیاید ببینید مادرشوهرم بهم چی گفت.میری میبینی گفته بالا چشمت ابرو.تازه یکی میاد میگه من باور ندارم سر کاریه.صاحب تایپک میاد بدبختو میبنده به فوش ایشا الله سرت بیاد.تازگیا که قربون خدا برم مردا هم تایپک میزنن.خیانت کردم ولی قصدم خیانت نبود بگید زنم منو ببخشه.کلا میام اینجا میرم یه ادم دیگه میشم انگار رفتم یه سر یه دنیای دیگه و برگشتم.باز قبلا بهتر بود یه تایپک خنده ای شوخی چیزی بود الان که.

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه یه تاپک که میره پر بازدید طرف تا نصفه خونده جای حساسش میبینه إإ تایپک تعطیل شد دوباره درخواست میکنن نی نی یارا زحمت میکشن بر میگردونن دوباره یه ساعت دیگه باز تعطیل

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

دقیقا...

من کارم به جایی رسیدم وقتی میرم بیرون و آدما رو میبینم همش تو دلم میگم یعنی چیزایی که تو نی نی سایت میبینم تو زندگی این آدما هم هست؟!😁

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

گل گفتی 😘

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔