2777
2789
عنوان

چسبندگی لوله رحم

292 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من یه بچه دارم و اقدام کردم باردار نشدم عکس رنگی گف لوله ی راست بسته اس و لوله چپ بازه و دکترم گف لوله ی اصلی راسته بااون چپ باردار نمیشی و باید لاپارا کنی منم میترسم و نمیرم لاپارا حالا کسی هس با طب سنتی لوله اش باز شدع باشه خیلی نگرانم

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دكترت غلط كرد ببخشيدا

من مهرماه عكس رنگي با بيهوشي انداختم گفتن هردولوله بسته كامل 

چهار پنج ماه از فكر وخيال مردم تا رفتم لاپرا هردو باز وسالم بودن

دكتر گفت شايد چون فيبروم داشتي به لولت فشار اورده

اما در كل عكس رنگي مزخرفترين تكنولوژيه كه ديدم خطاي بسيار بالايي داره جوابهاي منفيش

لوله اصلي راسته يعني چي؟؟؟ دكترت دنبال پوله زيربار حرفش نرو يك لوله باز كاملا كافيه براي بارداري

اگر عكس رنگيت بدون بيهوشيه كه صد در صد جوابش غلطه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
دكترت غلط كرد ببخشيدا من مهرماه عكس رنگي با بيهوشي انداختم گفتن هردولوله بسته كامل  چهار پنج ...

چرا فرقش چی تو بی هوشی من بدون بی هوشی گرفتم

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍
چرا فرقش چی تو بی هوشی من بدون بی هوشی گرفتم

ميگن بدون بيهوشي چون دردت مياد ناخوداگاه خودتو منقبض ميكني مايع رد نميشه

اما بابيهوشي ديگه خودتو منقبض نميكني 

ولي براي من كه جوابش غلط بود

سیاهدونه عسل بخور نصف لیوان عسل و باکمتراز نصف لیوان سیاهدونه قاطی کن هرروز ناشتا یه قاشق چایخوری با نصف لیوان اب ولرم قاطی کن بخور سیاهدونه ام زیر دندونت نیم کوب کن هم برای تخمدان و رحم خوبه هم لوله هات و باز میکنه

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
ميگن بدون بيهوشي چون دردت مياد ناخوداگاه خودتو منقبض ميكني مايع رد نميشه اما بابيهوشي ديگه خودتو من ...

من درد نداشت گفت اگه لوله‌ها بسته باشه درد داری 

من درد نداشت گفت اگه لوله‌ها بسته باشه درد داری 

ببخشيد اينم زر زده 

چرت ميكن به هرحال يك وسيله وارد واژن ميشه كه دردناكه و ورود با فشار مايع هم دردناكه

اگر لولت بسته باشه درد بيشتري داره

ببخشيد اينم زر زده  چرت ميكن به هرحال يك وسيله وارد واژن ميشه كه دردناكه و ورود با فشار مايع ه ...

بعدش دل درد شدید گرفتم خودم که میگم دروغ گفته من خارج رحمی باردار شدم گمانم چسبندگی دارم

من كلال به عكس بي اعتمادم

مرسی از دلگرمیتون عزیزان انشالله هرکی نینی میخاد خدا بهش بدع به منم بده سیاهدانه خریدم اسیاب کردم خیلی تلخه 

برای زندگی همدیگر دعا کنیم