2777
2789
عنوان

بنظرتون راهی هس+عکس

403 بازدید | 23 پست

خانما فرشم سوخت با زغال بنظرتون هیچ راهی نیس واسه درس کردنش

ب قومی مبتلا شدیم که فکر میکنند                              خدا جز انها کس دیگر را هدایت نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سوختگی راهی نداره

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
فرسای من دستبافن اگر بسوزن درجا سکته میکنم یه بار ذغالو با دست برداشتم پرررت کردم سمت آشپزخونه 😂

وااایی نگو بخدا خواهرم طفلی هول کرد زغالو با دست برداشت انداخت تو سینی

ب قومی مبتلا شدیم که فکر میکنند                              خدا جز انها کس دیگر را هدایت نکرده

فک میکنم بشه چون فرش مامانم اینام سوخت بعددوست داداشم قالیشویی داشتن بهش گفت چیکارکنه اصن معلوم نیس ولی اگه بشینی بادقت به اون قسمت نگاه کنی یکم پرزش کوتاهتره 

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله
قلیون میکشید بذاریدش تو سینی بزرگ😂😂😂 فک نکنم راهی باشه

از دستم افتاد سینی داشت