دلبر_جون مدیر عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 2006 عنوان 🎉هر كسي يه هر حرفي برا امام زمانش بنويسه🎉❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 71 پست يا صاحب الزمانعَجِل لوليك الفرج.اقا جان زودتر بيا كه اين جامعه بهت نياز داره.اقا جان ما خيلي گناهكاريم از گناهانمون بگذر..يا صاحب الزمان أدركنييا مهدي!يا بفرما به سرايم🌹يا بفرما به سر آيم🌹 توكل بر خدا...♥️ 1398/01/31 | 13:33 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_کوچول۷۹ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 941 اقا جان پس کی میایی،هر چند که ما لیاقت دیدن گل روی شما رو نداریم... شفای تمام بیماران...هیچکسی عزیز ... ان شالله دختر یکییدونه 👯دخترچراغخونه🏘
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3213 دلم گرفت پیام های شما رو خوندم...همه تون منتظرین بیاد کار و بارشما رو درست کنه...قربونت برم آقا که بین شیعه هات هم تنهایی...فدای غربتت آقا...مثل جدت امیر المؤمنین غریبی ...همه از تو انتظار دارن آقا جان....فدا غصه دلت...عزیز دل فاطمه سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
دلبر_جون مدیر استارتر عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 2006 سلام آقاجان توروخدابیا....دیگ ازاین دنیاوآدماش خستم الآن سه ساله ازدواج کردم حسرت مردمومیخورم حسرت خ ... ان شاالله كه چشمي به زندگيتون بچرخونه امام زمانشاكر باشيد و اميدوار توكل بر خدا...♥️
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14305 ممنون عزیزم😘واقعا سخته هروز گریه میکنم بخاطر التماس هاش و خودمم سینه درد بدی دارم می فهممت عزیزممنم۱۸ ماهگی گرفتم... خیلی سختم بود. خیلیخیلیییی گریه کردم ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
دلبر_جون مدیر استارتر عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 2006 میدونم که منو نمیخوای و دوسم نداری ولی خدا خودش میدونه که چرا من اینجوری شدم ...بابا بخدا منم آدمم م ... ان شاالله كه درست ميشهولي هر كسي مسئول كار خودشه😔اشتباهات خودمون مارو از اونا دور ميكنه توكل بر خدا...♥️
بهار_نارنجم عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2325 گفتید بخاطر ترس از فقر ازدواجا عقب نندازید خدا خودش روزی رسونه پس چی شد،،این بود الوعده وفا . هرگز بادوپا عمق یک دریا را نسنج
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14305 دلم گرفت پیام های شما رو خوندم... همه تون منتظرین بیاد کار و بارشما رو درست کنه... قربونت برم آقا ... ولی من فقط منتظر خودشم... فقط خودش ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
مامی_کوچول۷۹ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 941 بچه شیعه از امام خودش نخواد از کی بخواد اخه.... 👍👍👍👌 دختر یکییدونه 👯دخترچراغخونه🏘
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3213 ولی من فقط منتظر خودشم... فقط خودش نه شرم و حیا، نه عار داریم از توامّا گِله بیشمار داریم از توما منتظر تو نیستیم آقاجانتنها همه «انتظار» داریم از تو...! ٭ سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
دلبر_جون مدیر استارتر عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 2006 گفتید بخاطر ترس از فقر ازدواجا عقب نندازید خدا خودش روزی رسونه پس چی شد،،این بود الوعده وفا . دلم گرفت😔 توكل بر خدا...♥️
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14305 چقدر حالمون شبیه یتیما میمونه... ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
دلبر_جون مدیر استارتر عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 2006 نه شرم و حیا، نه عار داریم از تو امّا گِله بیشمار داریم از تو ما منتظر تو نیستیم آقاجان تنها ... خيلييييييي قشنگ بوددقيقا همينه😭😭اقا جان خودت مارو به راه راست هدايت كنننننآمين 🙏 توكل بر خدا...♥️
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3213 خيلييييييي قشنگ بود دقيقا همينه😭😭 اقا جان خودت مارو به راه راست هدايت كننننن آمين 🙏 یک صبح قشنگ بی خبر می آیدآن مرد بزرگ از سفر می آیدوقتی همه ی منتظرانش خوابندبا سیصد و سیزده نفر می آید سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18435 می فهممت عزیزم منم۱۸ ماهگی گرفتم... خیلی سختم بود. خیلی خیلیییی گریه کردم ممنون ک درکم میکنی عزیزم😘 دختر منم ۱۸ ماهشه به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا