منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 عنوان خانومای اشپز و هنرمند یهلحظه بیاین😄😄😍😍😍 282 بازدید | 47 پست سلام خانوما من میخاستم کیک درست کنم برای خامه کشی میشه بگید چه کیکی درست کنم و فوتو فن های خامه کشی روبگین؟؟؟ هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘 1398/01/31 | 10:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38998 کیک شیفون کیک راحتی هستخامه یخ زده را حسابی با همزن باید بزنی تا سفت بشه
آگلونما_27 عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2130 کیک اسفنجی منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
فائزه۲۰ عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 229 کیک اسفنجی۶تخم مرغیخامه هم از قنادی بگیر اماده دارن جــــان من است او😘
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 کیک شیفون کیک راحتی هست خامه یخ زده را حسابی با همزن باید بزنی تا سفت بشه شما دستور پختش رو داری میشه بدین؟ هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
آگلونما_27 عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2130 خامه آماده از قنادی بخرقبل از خامه کشی روی کیکت رو با شربت،یا آبمیوه یا آب کمپوت خیس کن،که هم خامه خوب روش بشینه،و هم نرم باشه منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
zohrenourozi عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 811 کیک اسفنجی درست کنبعد از چند ساعت که کاملا خنک شد برش بزن کیکک روبا شربت کمی خیس کن همه جاشولاش موز و گردو بزار.بعدم خامه کشی کن
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3213 باید کیک اسفنجی درست کنی ...چون نرم ولطیفه سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 خامه آماده از قنادی بخر قبل از خامه کشی روی کیکت رو با شربت،یا آبمیوه یا آب کمپوت خیس کن،که هم خامه ... وایی مرسی نمیدونستم اینو هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
fereshtehtahmasbi عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3213 بچه ها خامه رو چند وقت میشه نگه داشت تو فریزر سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 کیک اسفنجی درست کن بعد از چند ساعت که کاملا خنک شد برش بزن کیکک رو با شربت کمی خیس کن همه جاشو ... میشهموز نزنمفقط گردو بزنم؟ هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
آگلونما_27 عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2130 وایی مرسی نمیدونستم اینو اگر پالت برای صاف کردن خامه نداری،میتونی از کارتهای بانکی استفاده کنی منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈