2777
2789

سلام خانوما من میخاستم کیک درست کنم برای خامه کشی میشه بگید چه کیکی درست کنم و فوت‌و فن های خامه کشی رو‌بگین؟؟؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیک شیفون کیک راحتی هست خامه یخ زده را حسابی با همزن باید بزنی تا سفت بشه

شما دستور پختش رو داری میشه بدین؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

خامه آماده از قنادی بخر

قبل از خامه کشی روی کیکت رو با شربت،یا آبمیوه یا آب کمپوت خیس کن،که هم خامه خوب روش بشینه،و هم نرم باشه

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
خامه آماده از قنادی بخر قبل از خامه کشی روی کیکت رو با شربت،یا آبمیوه یا آب کمپوت خیس کن،که هم خامه ...

وایی مرسی نمیدونستم اینو

کیک اسفنجی درست کن بعد از چند ساعت که کاملا خنک شد برش بزن کیکک رو با شربت کمی خیس کن همه جاشو ...

میشه‌موز نزنم‌فقط گردو بزنم؟ 

وایی مرسی نمیدونستم اینو

اگر پالت برای صاف کردن خامه نداری،میتونی از کارتهای بانکی استفاده کنی

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈