2777
2789
عنوان

آبجیا لطفا بیاید تو رو خدا

123 بازدید | 8 پست

من ۹ روز از پریودم گذشته هنوز نشدم  اینم عکس بی بی چکم الان زدم منفی  یا اینکه مثبت یا پخش شده چیه اه کسی بوده این طوری باشه بی بی چکش

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اون بی بی چک ها میخرم که کاست نداره فقط یه نواره

اونا بخری صددرصد درست نشون میده نه کمرنگ نه با هاله

اگه مثبت باشه دو تا خط پررنگ اگه منفی باشه یه خط پررنگ

حالا بچه میخاستی یا نه؟ 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
من اون بی بی چک ها میخرم که کاست نداره فقط یه نواره اونا بخری صددرصد درست نشون میده نه کمرنگ نه با ...

وای نه نواری ها مثبتشون کاذبه خیلی هم کاذبه من حتی برای ادرار شوهرمم گذاشتم مثبت شد توی آب هم مثبت شد نواری ها همه شون اشتباه میگن بدونه استثنا

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
وای نه نواری ها مثبتشون کاذبه خیلی هم کاذبه من حتی برای ادرار شوهرمم گذاشتم مثبت شد توی آب هم مثبت ش ...

😑😑😑من که راضی ام دو بار حاملگیمو قشنگ خط انداخت در حالیکه اونا رو میزدم پخش و پلا میشد الانم میزنم یه خط میندازه😄

😑😑😑من که راضی ام دو بار حاملگیمو قشنگ خط انداخت در حالیکه اونا رو میزدم پخش و پلا میشد الانم میزن ...

والا من دو خط شد سریع رفتم پیش پزشک اونم فوق تخصص زنان نشونش دادم گفتم خانم دکتر بالاخره مثبت شد با یه دستمال گرفتش اصصصصصلا نگاش نکرد انداختش سطل زباله حالا من سه ساعت تو صف بودم نوبتم بشه خیلی خورد تو ذوقم گفت لعنت به سازنده این بی بی چکا خیلی ریختم به هم گفت برو یه قطره چکونی بزن😔

حالا یه دونه نواری مدیکور بذار توی ادرار یه آقا ببین چی میشه

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
والا من دو خط شد سریع رفتم پیش پزشک اونم فوق تخصص زنان نشونش دادم گفتم خانم دکتر بالاخره مثبت شد با ...

واااای حالا که میگید یادم اومد

دو سال پیش دقیقا منم زدم مثبت شد منم خودمو عین آدمهای حامله گرفته بودم یواش راه میرفتم نفسم نگیره همه اش میگفتم فلان چیزو ویار دارم تا اینکه رفتم دکتر برام آزمایش نوشت رفتم آز دادم

دو هفته بعدش رفتم جواب گرفتم یعنی یک ماه و نیم همه مون سرکار بودیم تو آزمایشگاه پرسیدم جوابشو گفت منفی یعنی انقد خورد تو ذوقم که نمیدونی😂😂😂😂

واااای حالا که میگید یادم اومد  دو سال پیش دقیقا منم زدم مثبت شد منم خودمو عین آدمهای حامله گر ...

آره خیلی بده منم خیلی توهم حاملگی زدم😐🙁