2777
2789

من هرکاری میکنم‌شوهرم میگه چشم اما عمل نمیکنه ب حرفام اولا زن زلیل بودا جدیدا خیلی عادی شده فک میکنم شوهر داری بلد نیستم سیاست ندارم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودش اومده فهمیده مرد ینی چی

عروس چه طبعش شاعرانس/ازون عشقای شعرای قدیمی میخواد/امسال عشق شیرین و فرهادلیلی و مجنون/ بیژن و منیژه میخواد/آقادوماد اما تو یه فاز دیگس/دلش دختر چشم و گوش بسته میخاد/اونا که نسلشون منقرض شد/ب جاشون هرروز دافای خسته میاد

فک کنم با سیاست 

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

وقتی کوچکترین کاری می کنن ک خوشحال میشید

حتما ذوق و شوق تونو نشون شون بدید  و کلی تشکر کنید  و  ازشون تعریف و تمجید کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مگه ما زنها حرف گوش کن شدیم که از اونا توقع حرف گوش کنی داریم 😁

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم