2777
2789

الان شبکه نمایش داشت مناجات با امام زمانو پخش میکرد با نوای ابراهیم رهبر😢

چقددوود قشنگ ترکی میخونه با سوز😭ادم با شنیدنه این نوا ، دلش هزاربرابر بیستر پر میزنه واسه دیدنه امام زمان

انقد دلم گرفت اصلا😢مثلا نیمه شعبانه

از خودددددددم شروع میکنم😢

اسممون شیعس😢😢😢یکبار از ته دل واسه اومدن آقا دعا نکردم

همش زبونی بوده و فوقش خوندنه دعای فرج اونم تند تند😢

بعد هی هم میگیم چرا نمیاد

همش میگم چرا نمیاد برم پیشش زار بزنم گریه کنم😢

توروخدا اگه میخواید چرت و پرت بنویسید نیاید تو تاپیک😢ب اندازه ی کافی دلم خونه از دست خودم

شما دیگه بدترش نکنید

کی بود توی یکی از تاپیکا نوشته بود اگه امام زمان قبل اومدنش میخواد این همه مصیبت و بلا بیاره سرمون ، همون نیاد بهتره😔😔بخدا اینجور تاپیکارو میخونم خیلی خیلی متاسف میشم واسه جامعمون ک یه همچین آدمای بیشعوری هنوز داره

ادم میگه کاش اینا هرچه زودتر از روزمین برداشته شن😢

بچه ها حداقل بیاید فردا و پس فردا ک نیمه شعبانه از ته دل برای ظهور و سلامتی آقامون دعا کنیم و زیارت ها و دعاهای مربوط ب امام زمانو بخونیم

الهم عجل لولیک الفرج

برای تعجیل در فرجشون یه صلوات از ته دل بفرستین😌ایشالا ک آقا از هممون بپذیرن و از ته دلشون ما بندگان گناه کارو دوس داشته باشن❤

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته حرفات عزیزم. گناه و لقمه حرام ما رو دور کرده از معنویات . امیدوارم خود آقا نگاهی ب دل سیاهمون بندازه.

یابن الحسن!

میخواستم وقف تو باشم تمام عمر

دنیا خلاف آنچه که میخواستم گذشت😔😔